De 6 leukste weetjes over Roxanne Kwant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze 6 weetjes over de knappe presentatrice Roxanne Kwant moet je absoluut weten! Maak nu kennis met deze blonde verschijning.

Roxanne Kwant is met haar blonde lokken en mooie een ontzettend knappe verschijning. De presentatrice is ook nog eens enorm grappig en met een flinke dosis zelfspot schopt ze het ver in het media wereldje. Tijd dus om meer te weten te komen over deze prachtige presentatrice.

Lees ook: voormalig Rumag-presentatrice Roxanne Kwant is dol op mayonaise in eerste nummer

1. Dit is Roxanne Kwant haar schokkende leeftijd

Roxanne Kwant is nog maar 25 jaar oud maar heeft al enorm veel bereikt. Oorspronkelijk komt de blondine uit Ermelo. Roxanne wist van jongs af aan al dat ze in de schijnwerpers wilde staan. Om deze reden deed Roxanne haar uiterste best om op een of andere manier het media wereldje in te komen. De eerste hit van Roxanne was haar samenwerking met RUMAG. Voor dit platform maakte ze filmpjes met als titel: ‘ongemakkelijk’. Hierin gaat Roxanne naar verschillende steden en doet ze ongemakkelijk dingen of ze stelt uiterst ongemakkelijke vragen. Lachen is gegarandeerd.

2. Roxanne Kwant in nieuwe seizoen Het Perfecte Plaatje

Voor Roxanne Kwant beginnen veel deuren te openen. Zo mag ze meedoen aan het nieuwe seizoen van succes programma Het Perfecte Plaatje. Dit keer is Roxanne dus niet degene die mag poseren voor een foto maar staat ze aan de andere kant van de camera. Naast Roxanne doet ook Babette van Veen mee aan Het Perfecte Plaatje, haar kennen we natuurlijk van GTST.

3. Roxanne Kwant is TikTok sensatie

Roxanne Kwant is dus al lang bezig met creatieve filmpjes maken om zichzelf zo verder te ontwikkelen. De ambities van Roxanne liggen naar eigen zeggen vooral bij presenteren. Toch is de blondine ook een ware hit op TikTok. Eén filmpje van Roxanne ging zelf viral met meer dan 2 miljoen views. In dit filmpje brak ze haar enkel en zie je hoe ze wordt afgevoerd met de ambulance. De meeste filmpjes zijn Roxanne die een grappige sketch maakt of over haar favoriete saus mayonaise praat. Ze maakte zelfs een post waarin ze deed alsof ze MAYO boven haar wenkbrauw had getatoeëerd.

4. Dit is de vriend van Roxanne Kwant

Helaas voor alle mannen in Nederland heeft Roxanne Kwant al een poos een vriend. Hij heet Stephan Leicher en is af en toe te zien op Roxanne haar social media. Stephan heeft het af en toe maar zwaar te voorduren als hij weer een vreemd filmpje met Roxanne op moet nemen.

5. Roxanne kwant leeft met ziekte

Naast Roxanne haar grappige foto’s en video’s creëert ze ook bewustzijn voor diabetes. Roxanne leeft al sinds haar 12e met diabetes type 1. Het is een heel belangrijk deel van haar leven en ze heeft het er naar eigen zeggen vroeger ook erg lastig mee gehad. Eerder liet Roxanne al een tatoeage met ‘Diabetes 1’ tatoeëren op haar onder arm zodat mensen wisten wat ze heeft. Als concreet voorbeeld hiervan vertelt Roxanne dat wanneer het heel slecht gaat met haar en ze niet meer kan praten ze kan wijzen naar haar arm. Zo kan zorgpersoneel snel worden ingeschakeld. Op Roxanne haar Instagram laat ze zien dat er met de ziekte te leven valt en dat ze het wil normaliseren onder mensen.

6. Roxanne Kwant heeft bekende moeder

Roxanne Kwant heeft haar media ambities niet van een vreemde. Zo was de moeder van Roxanne, Sophia de Boer vroeger Miss Holland. Naast Miss Holland was de moeder van Roxanne ook één van de eerste presentatrices van Veronica. De twee lijken in ieder geval sprekend op elkaar. Als Roxanne geluk heeft ziet ze er op de leeftijd van haar moeder nog net zo goed uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!