Davina Michelle ziet sterretjes op zeer gedurfde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Davina Michelle een bijzondere stijl heeft was al langer duidelijk. De zangeres heeft opnieuw een apart lookje in elkaar gezet en showt dat met haar volgers op Instagram.

Davina Michelle draagt graag opvallende make up

In een Instagram story deelt Davina dat dat ze er klaar voor is om op te treden bij NPO Radio 2. Voor een optreden op de radio heeft ze zich opvallend uitgebreid opgedoft. Ze draagt een T shirt met drukke print, heeft haar haren in kleine staartjes omhoog gezet en daarbij gekozen voor een druk make-upje. Davina Michelle gaat wel vaker voor een eyeliner look, maar deze keer is ze er (letterlijk) sterretjes door gaan zien. Wanneer ze inzoomt op haar ogen in de video valt te zien dat er zwarte sterretjes naast haar ogen getekend zijn. Het ziet er uit als een knap staaltje make up werk waar je een vaste hand voor moet hebben wil je het niet verpesten.

Davina heeft ook kapotte wenkbrauwen

De stijl die Davina vaak uitstraalt heeft wel wat weg van een rockster. Zo klinkt ze ook wel in haar muziek. Op de video is daarvan nog een ander detail te zien in het gezicht van de blondine. Naast de sterretjes is te zien dat de wenkbrauw van Davina op meerdere plekken doormidden is gezaagd. Ze geeft hiermee een stoere look aan haarzelf. Het rockster-imago past wel bij d’r!

Davina Michelle is lekker bezig met haar muziek

Davina Michelle brengt hit na hit uit en gaat daarmee keihard. Ze is gek op het geven van concerten en staat ook nog in Rotterdam Ahoy binnenkort met haar HYPER-tour. Hier zal ze al haar bekende nummers spelen en vast ook haar nieuwste single ‘No Angel’. Fans kunnen in ieder geval niet wachten Davina daar te zien rocken en Davina kan vast nadenken over welke excentrieke outfit ze daar wilt gaan dragen.

Het Belgische programma Liefde voor Muziek is ook gek op Davina

Davina Michelle is ook op tv te zien. Ze doet mee aan de Belgische variant van wat wij kennen als Beste Zangers. Dit programma heet daar Liefde voor Muziek, waarin bekende artiesten elkaars nummers in een nieuw jasje steken. Davina heeft hierin al meerdere nummers een totaal andere wending weten te geven en de kijkers zijn gek op haar zangkunsten. Davina is niet de enige Nederlandse artiest die dit seizoen meedoet aan het programma van onze zuiderburen. Ook Suzan & Freek zitten in dit seizoen Liefde voor Muziek. De Belgen zijn dus gek op onze Nederlandse zangers en zangeressen.
Davina Michelle maakt overal een feestje van

In de laatste aflevering van Liefde voor Muziek zong Davina een nummer voor haar Belgische collega-artiest Koen Buyse. Tijdens dat nummer zette ze de hele studio op stelten en begon ze tijdens het refrein te springen op de bank waar alle medekandidaten op staan. Het werd één groot feest en Koen was zeer onder de indruk van haar versie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.