Davina Michelle filmt zichzelf tijdens intiem momentje met vriend in achtertuin (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De bloedmooie Davina Michelle heeft een gouden strot en dat laat ze graag horen. Tijdens een van haar zangsessies gebeurt er echter iets bijzonders. 

Davina Michelle, de Nederlandse zangeres met de krachtige stem, heeft haar fans onlangs verrast met een intiem momentje in haar achtertuin. In een spontane video rent ze plotseling achter haar vriendje aan, die liever niet op camera wil verschijnen. Voor de meeste mensen is dit de eerste echte glimp van Davina’s vriendje, en het is niet wat je zou verwachten – maar wel een lieve jongen!

Een onverwachte verrassing

Davina laat vaak haar muzikaliteit zien door tuinconcerten te geven voor haar volgers op social media. Maar deze keer draaide het niet alleen om haar muziek. In de video zien we Davina plots op haar vriendje afrennen. En terwijl ze haar vriendje achterna rent, vangt de camera zijn verraste reactie – en de fans kunnen eindelijk zien wie de gelukkige man is die haar hart heeft veroverd. Bekijk de video hier!

De charmante vriend van Davina Michelle

Hoewel hij aanvankelijk camera-schuw lijkt, laat Davina’s vriendje een charmante indruk achter. Zijn verschijning heeft zeker de aandacht getrokken van alle mannen in Nederland. Die werden meteen jaloers op hem. Want hij mag elke avond natuurlijk naast de prachtige zangeres liggen. Het is niet de eerste keer dat Davina haar vriendje op deze manier in een video laat zien, maar ze probeert hem wel een beetje verborgen en voor haarzelf te houden. En gelijk heeft ze. Het ziet er wel naar uit dat het stelletje ongelooflijk veel plezier heeft samen.

Meer zien van Davina Michelle? Ga naar Instagram

Als je nou nog meer van de mooie zangeres wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar zet ze namelijk de meest leuke filmpjes en foto’s klaar voor haar fans. Daar zal je nog veel meer van dit soort leuke momentjes treffen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!