Dankzij The Orange Army wordt Max Verstappen eindelijk F1-kampioen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen is momenteel de koploper van de Formule 1. Maar dat had hij niet gekund zonder de steun van zijn Orange Army.

Max Verstappen is de ongeslagen kampioen van de Formule 1. Maar dat had hij in zijn eentje niet bereikt. Want achter Max staat niet alleen een team van vakmensen, maar ook een leger aan oranje gekleurde fans die hem elke wedstrijd aanmoedigen. De Orange Army, zoals ze worden genoemd, reizen van parcours naar parcours om Max bezig te zien en gaan vervolgens helemaal los als hij weer de snelste in de race blijkt te zijn. En al die aanmoediging maakt Max extra gemotiveerd om te winnen.

Lees ook: Dit is Victoria (21), het zusje van Max Verstappen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Hoe groot is de Orange Army?

Het is best wel wat om je fanbase een leger te noemen. Want hoe groot is de Orange Army dan precies. Nou, groot. Bij de F1 hebben ze de Red Bull Ring maar eens extra voorbereid want anders konden ze de grote stroom aan Oranje fans niet aan. De aanhang van Max maakt namelijk flinke indruk. Niet alleen bij de Nederlander zelf, maar ook op het internet, waar iedereen het heeft over The Orange Army. Max kan het wel waarderen en plaatst daarom meerdere malen op zijn Instagram een foto van zijn gigantische fanbase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Max wint, The Orange Army gaat los

Wanneer Max de winst in de wacht sleept gaat The Orange Army door het dolle heen. Met rook, flares, gejuich, geschreeuw en wild gespring en dans maken ze een indruk om niet snel te vergeten. En dat valt op, wereldwijd. Nog niet eerder had een coureur zo’n toegewijde en enthousiaste volging. Hoe dat er dan aan toe gaat wanneer Max als eerste over de finish komt? Nou, bekijk even het deze video. Dan heb je wel een beeld.

De hele tribune kleurt Oranje

Met al Max zijn fans op een rij kleurt al gauw de hele tribune Oranje. En dat is een bijzonder gezicht om te zien. De grote groep Hollanders die Max achterna reist ziet er imponerend uit. Het is dan ook niet heel gek dat ze een leger worden genoemd.

Max geeft om zijn fans

Zijn fans geven duidelijk om Max, maar andersom is dat zeker ook waar. Max geeft enorm veel om zijn fans en de positieve vibes die ze hem geven. Zonder zijn Orage Army om hem te supporten zou Max waarschijnlijk beduidend mindere resultaten behalen. Zijn Oranje fans helpen Max met zijn winnaarsmentaliteit. En dus is het belangrijk om je dankbaarheid daarover te uiten. Onderstaande video is daar een mooi voorbeeld van. Max heeft duidelijk een mooie band met zijn fans en is extreem dankbaar dat ze hem keer op keer weer aanmoedigen vanaf de tribune. En The Orange Army vindt het op hun beurt weer geweldig om Max achterna te reizen en zijn spannendste races van dichtbij te mogen aanschouwen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..