Chantal Janzen krijgt enorme lading reacties na bloedmooie foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen is blij met zichzelf, en laat dat zien op Instagram. Haar volgers zijn op slag verliefd…

Hoe overleef je de start van de week? Chantal Janzen probeert iedereen met deze bloedmooie foto een fijne dag te bezorgen. Aan alle reacties te zien werkt dat zeker!

Chantal Janzen laat haar beeldschone glimlach zien

Chantal Janzen laat maar weer eens zien waarom ze één van de mooiste dames van ons kikkerlandje is. Met een beeldschone glimlach begint ze de week goed. Die glimlach is er niet zomaar; Chantal laat namelijk ook weten dat ze ergens héél blij mee is. De presentatrice heeft namelijk een nieuwe coupe! Zit goed, daar zijn haar volgers het ook roerend mee eens. Dat is niet het enige leuke dingetje dat op dit moment in het leven van Chantal Janzen speelt. De blondine begint namelijk ook aan een spannend nieuw project, waardoor ze ook nog eens met een soort ‘eerste schooldag-gevoel’ rondloopt.

Chantal Janzen geeft één tip om de week door te komen

Starten aan een nieuwe week is altijd even pittig. Om de week toch goed te beginnen heeft Chantal Janzen één tip. Als je tegen de week op ziet moet je één ding doen volgens de knappe blondine. Je moet aan één ding denken waar je wel zin in hebt deze week. Wanneer je hier aan denkt kom je de week wel door. Ze vraagt aan haar volgers waar zij deze week allemaal zin in hebben. De reacties stromen binnen en vele mensen hebben genoeg dingen om naar uit te kijken. Helaas zijn er ook mensen die nergens naar uit kunnen kijken, maar je moet altijd positief blijven. Chantal Janzen haar glimlach brengt in ieder geval genoeg blijdschap.

Chantal Janzen maakt de dag van één man helemaal goed

Chantal Janzen is een prachtige dame. Naast dat ze er prachtig uitziet heeft ze ook nog eens een goed hart. Tijdens Chantals pyjama party zorgt Chantal Janzen voor een grote verrassing. De beeldschone blondine heeft een verrassing voor Tito, de gast in de show. Hij heeft jarenlang zijn familie niet gezien en de beeldschone blondine heeft een verrassing voor hem. Ze zorgt voor een hereniging tussen hem en zijn broer. Door deze actie krijgt Chantal een lading aan positieve reacties. Wat een heerlijke vrouw is het toch ook!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?