Chantal Janzen deelt angstaanjagende voor-en-na-foto vanuit kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen deelt wel vaker kijkjes achter de schermen, maar deze keer laat ze wel heel veel zien van haar kleedkameravonturen!

Dat Chantal Jansen geen geheimen voor haar fans heeft is reeds bekend. En daar kan je alleen maar heel blij om zijn! Zo is het elke keer smullen van de shots die de blondine deelt op social media, en ook haar heerlijke filmpjes laten weinig aan de verbeelding over. Wie wil nou niet zoveel zien van hun favoriete actrice? Al wist ze recent fans nog flink te verassen. Want deze kleedkamerfoto schetst een heel opvallend plaatje!

Chantal Janzen laat fans alles zien in bijzondere kleedkamerfoto

Zo wist Chantal Janzen recent nog alle hoofden te draaien met dit opvallende kiekje. En daarbij liet de beeldschone actrice echt alles aan haar fans zien! Normaliter hoor je ons daar absoluut niet over klagen. Van een schoonheid als Chantal kan je nooit genoeg krijgen, toch? Nou, wacht maar totdat je deze kiekjes ziet. Want dat Chantal zo’n transformatie doorgaat in haar kleedkamer hadden wij niet aan zien komen! Met zo’n koppie als Chantal zou je denken dat er niet veel gebeurd achter de schermen! Wat ons betreft rolt Chantal uit bed en is ze al klaar voor de rode loper! Toch lijkt ze er zelf niet zo over te denken. Want als je deze voor-en-na foto ziet herken je haar bijna niet meer terug! Onze mond viel helemaal open van de voor-foto. Of nou ja, de tijdens foto. Want wij geloven echt niet dat Chantal er dagelijks zo bijloopt!

Fans Chantal Janzen verbijsterd over onthullend kijkje achter de schermen

Chantal Janzen deelde namelijk een kiekje waarbij ze er wel héél gek uitziet! Je zou haast niet geloven dat zij het is! Toch moeten fans van Chantal er aan geloven: dit is toch echt de beeldschone blondine die we gewend zijn. Het blijkt namelijk dat er flink wat aan Chantal haar kapsel moet gebeuren voordat het klaar is een publiekelijke verschijning. En deze keer is het geeneens de rode loper! Als we Chantal mogen geloven is dit de voorbereiding voor een rondje shoppen. En dan gaat er toch wel heel veel werk in zitten. Chantal deelt namelijk een kiekje met haar blonde haren alle kanten op. Met grote ogen en opengevallen mond kijkt ze naar de camera. Ze lijkt het zelf haast ook niet te geloven dat ze er zo uitziet! En fans lijken de shock te delen. Dit hadden we echt niet zien aankomen!

Chantal Janzen weet fans te kalmeren met fijne na-foto

Gelukkig hoeven we niet bang te zijn dat Chantal Janzen haar schoonheid kwijt is. Zo weet ze in één na-foto al haar bange fans te kalmeren. Mocht je er een seconde aan getwijfeld hebben dat Chantal haar schoonheid zou verliezen: wees niet bang. De na-foto bewijst dat ze je nog steeds moeiteloos aan het watertanden kan brengen! Al dat harde werk blijkt namelijk spectaculaire resultaten te hebben. Met blonde haren volledig in coupe en een strak opgemaakt gezicht poseert Chantal voor de camera. En nou zijn wij natuurlijk altijd fan van de blonde schoonheid, maar zo intens opgemaakt mag ze er ook zeker wezen! Al snappen we volkomen dat ze er niet elke dag zo opgedoft bijloopt!

Chantal Janzen verwent fans met kiekjes op Instagram

En mocht je toch meer houden van Chantal Janzen in haar natuurlijke glorie, bekijk haar Instagram eens. Daar verwent Chantal haar volgers regelmatig met de kiekjes. Ook zónder uitgebreide make-up! Daar kan je ook echt meteen zien dat Chantal een schoonheid voor de tijden is. Mocht je daar ooit aan getwijfeld hebben, natuurlijk!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.