Canal Pride: ook voor trotse BN’ers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sensi Lowe Canal Pride

Mooi evenement, dat Canal Pride. Niet alleen door de boodschap, maar ook dankzij al die BN’ers die op ’n bootje laten zien dat tolerantie ook heel sexy kan zijn!

Kleurrijk carnaval

Als Carnaval bestaat om te laten zien hoe gezellig je kan zijn terwijl je zuipt en feest, dan bestaat Canal Pride om te laten zien hoeveel tolerantie en liefde je voor de medemens hebt. Mét veel alcohol en feestmuziek. Is niet hetzelfde hoor. Canal Pride heeft namelijk een belangrijk ander aspect: het staat goed op je online foto-cv! Een kiekje vanaf zo’n bootje in de Amsterdamse kanalen is win-win: je bewijst dat je deugt, en je maakt nog ’n leuk feestje mee ook!

Bij dit kleurrijke carnaval horen natuurlijk kleurrijke pakjes, het liefst zo uitdagend mogelijk! We speurden Instagram af, en kwamen bij een aantal van onze favoriete vrouwen zéér geslaagde creaties tegen. De (gebrek aan een) outfit van Roxeanne Hazes en Gaby Blaaser bijvoorbeeld! Ook Elize, Sensi Lowe en Sharon Pieksma deden lekker mee! Check ze hieronder!

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten