Canal Pride: ook voor trotse BN’ers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sensi Lowe Canal Pride

Mooi evenement, dat Canal Pride. Niet alleen door de boodschap, maar ook dankzij al die BN’ers die op ’n bootje laten zien dat tolerantie ook heel sexy kan zijn!

Kleurrijk carnaval

Als Carnaval bestaat om te laten zien hoe gezellig je kan zijn terwijl je zuipt en feest, dan bestaat Canal Pride om te laten zien hoeveel tolerantie en liefde je voor de medemens hebt. Mét veel alcohol en feestmuziek. Is niet hetzelfde hoor. Canal Pride heeft namelijk een belangrijk ander aspect: het staat goed op je online foto-cv! Een kiekje vanaf zo’n bootje in de Amsterdamse kanalen is win-win: je bewijst dat je deugt, en je maakt nog ’n leuk feestje mee ook!

Bij dit kleurrijke carnaval horen natuurlijk kleurrijke pakjes, het liefst zo uitdagend mogelijk! We speurden Instagram af, en kwamen bij een aantal van onze favoriete vrouwen zéér geslaagde creaties tegen. De (gebrek aan een) outfit van Roxeanne Hazes en Gaby Blaaser bijvoorbeeld! Ook Elize, Sensi Lowe en Sharon Pieksma deden lekker mee! Check ze hieronder!

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.