Canal Pride: ook voor trotse BN’ers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sensi Lowe Canal Pride

Mooi evenement, dat Canal Pride. Niet alleen door de boodschap, maar ook dankzij al die BN’ers die op ’n bootje laten zien dat tolerantie ook heel sexy kan zijn!

Kleurrijk carnaval

Als Carnaval bestaat om te laten zien hoe gezellig je kan zijn terwijl je zuipt en feest, dan bestaat Canal Pride om te laten zien hoeveel tolerantie en liefde je voor de medemens hebt. Mét veel alcohol en feestmuziek. Is niet hetzelfde hoor. Canal Pride heeft namelijk een belangrijk ander aspect: het staat goed op je online foto-cv! Een kiekje vanaf zo’n bootje in de Amsterdamse kanalen is win-win: je bewijst dat je deugt, en je maakt nog ’n leuk feestje mee ook!

Bij dit kleurrijke carnaval horen natuurlijk kleurrijke pakjes, het liefst zo uitdagend mogelijk! We speurden Instagram af, en kwamen bij een aantal van onze favoriete vrouwen zéér geslaagde creaties tegen. De (gebrek aan een) outfit van Roxeanne Hazes en Gaby Blaaser bijvoorbeeld! Ook Elize, Sensi Lowe en Sharon Pieksma deden lekker mee! Check ze hieronder!

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten