Canal Pride: ook voor trotse BN’ers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Sensi Lowe Canal Pride

Mooi evenement, dat Canal Pride. Niet alleen door de boodschap, maar ook dankzij al die BN’ers die op ’n bootje laten zien dat tolerantie ook heel kan zijn!

Kleurrijk carnaval

Als Carnaval bestaat om te laten zien hoe gezellig je kan zijn terwijl je zuipt en feest, dan bestaat Canal Pride om te laten zien hoeveel tolerantie en liefde je voor de medemens hebt. Mét veel alcohol en feestmuziek. Is niet hetzelfde hoor. Canal Pride heeft namelijk een belangrijk ander aspect: het staat goed op je online foto-cv! Een kiekje vanaf zo’n bootje in de Amsterdamse kanalen is win-win: je bewijst dat je deugt, en je maakt nog ’n leuk feestje mee ook!

Bij dit kleurrijke carnaval horen natuurlijk kleurrijke pakjes, het liefst zo uitdagend mogelijk! We speurden Instagram af, en kwamen bij een aantal van onze favoriete vrouwen zéér geslaagde creaties tegen. De (gebrek aan een) outfit van Roxeanne Hazes en Gaby Blaaser bijvoorbeeld! Ook Elize, Sensi Lowe en Sharon Pieksma deden lekker mee! Check ze hieronder!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!