Brutale Emma Heesters likt aan flinke lolly in veelbesproken video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft bij haar nieuwste nummer ‘Houd je Bek’ een leuke clip gedraaid waarin ze aan een flinke lolly likt. 

Met deze flinke lolly houdt Emma Heesters zich wel bezig

De knappe blondine Emma Heesters heeft een nieuw nummer uitgebracht. Het nummer heet HJB, oftewel ‘Houd je bek’ en het klinkt echt wel heel erg lekker. Haar fans vinden dat ook, want het nummer wordt momenteel echt helemaal kapot gedraaid. En zoals elk goed nummer dat tegenwoordig nodig heeft, moet ook Emma eraan geloven. Er moet namelijk een videoclip komen. Emma Heesters maakt natuurlijk als bruisende artiest geen saaie clips. Daar moest even wat spannends gebeuren om het een beetje leuk te houden. Emma had nog wel een goed idee. Wat nou als ze aan een veels te grote lolly ging likken. Uiteindelijk kwam het in de clip en werden haar volgers er helemaal wild van.

Lees ook: Emma Heesters draagt doorzichtige badkleding op deze stoute foto’s

Emma Heesters maakt ongekend grof nummer

Het lijkt volledig gedaan met het oh zo brave imago van zangeres Emma Heesters. Natuurlijk was dat al langer zo, met alle spannende en intieme foto’s die ze plaatst. Maar nu lijkt haar nieuwe imago ook de weg naar haar muziek te hebben gevonden. Want hoewel Emma er altijd zo onschuldig uitziet, heeft ze een best wel volassen nummer gemaakt. Met termen als ‘houd je bek’ en ‘pak me stevig vast’ lijkt Emma toch wel flink afstand te nemen van haar vroeger zo onschuldige imago. Wel is de melodie nog een beetje kinderlijk, maar dat maakt het nummer ook gelijk zo catchy pm te luisteren. Emma Heesters heeft met HJB gelijk weer een hit te pakken. Het zal niemand verbazen als dit nummer de komende tijd de hitlijsten gaat domineren. Het hele nummer en de clip die daarbij hoort zie je hieronder.

Emma Heesters treed weer op met bekende band

De knappe blondine treed binnenkort weer op met een van de grootste groepen van Nederland. De Streamers komen namelijk weer terug en natuurlijk is ook Emma Heesters weer van de partij. De band was ooit bedoeld om in corona-tijd mensen die thuis moeten blijven een beetje te kunnen vermaken, maar is inmiddels uitgegroeid tot een heerlijke avond vol entertainment die je gezien moet hebben, deels vanwege de knappe blondine Emma Heesters die het gezelschap weer versterkt. Het nieuwe optreden is net aangekondigd en het duurt nog wel even voordat de Streamers ook echt weer spelen, maar houdt het in de gaten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Streamers (@thestreamers)

Zal Emma Heesters bij de Streamers haar nieuwe nummer doen?

Bij de Streamers doen de deelnemende artiesten een deel van hun eigen werk, maar ook covers en bijzondere samenwerkingen binnen de groep. Het zou best kunnen dat Emma haar nieuwe nummer mag gaan doen, maar dan waarschijnlijk wel in een andere vorm dan hoe het nummer nu is. Er zullen dan ook wat andere artiesten op mee zingen. Maar dat is alleen maar leuk natuurlijk voor Emma, dat haar nummer zo wordt verrijkt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.