Britt Dekker laat haar geweldige figuurtje zien in (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Britt Dekker staat in heel Nederland toch wel bekend als ‘het paardenmeisje’. Maar ze kent ook een andere kant, want ze filmt zichzelf graag wanneer ze met weinig kleding voor de spiegel staat…

Naast paardenliefhebber is Britt Dekker ook een mediapersoonlijkheid en televisiepresentatrice. Ze werd bekend door haar deelname aan realityshows zoals “Take Me Out” en “Echte Meisjes in de Jungle”. De blondine staat bekend om haar haar openhartige manier van doen. Haar passie voor paarden is dan ook erg te zien in haar carrière. Ze presenteert programma’s zoals “PaardenpraatTV”, waarin ze haar liefde en kennis voor paarden deelt met een breed publiek.

Britt Dekker filmt haar meloenen voor de spiegel

Zo nu en dan verschijnen er plaatjes van de vormen van Britt Dekker. Dan valt je mond letterlijk open van verbazing. Ze is afgetraind en heeft ook nog eens mooie vormen. Hoe doet ze dat toch? Nou het antwoord is vrij duidelijk. Dit komt door het paardrijden. Paardrijden is supergoed voor je en helpt je om fit te worden en blijven. Je verbetert je balans en krijgt een betere conditie. In een Instagram story laat ze maar weer eens zien waarom dat blijkt.

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Britt Dekker verklapt wat ze allemaal eet met deze foto

Wat eet Britt daarnaast om zo goed eruit te zien? Volgens een ‘oudere’ post eet ze elke dag wortels in de ochtend en patat in de avond! In de tussentijd rijdt ze op drie verschillende paarden. Zo is het blijkbaar mogelijk om die vormen te hebben! Klik hier om het zelf te bekijken.

Meer zien van Britt Dekker doe je op Instagram

Wil je nou meer zien van de presentatrice Britt Dekker? Neem dan vooral een kijkje op haar Instagramkanaal. Naast een hoop paarden krijg je zo nu en dan een kiekje van Britt te zien. Zo deelt ze graag foto’s van hoe gezond ze bezig is en foto’s die in magazines komen te staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.