Britt Dekker krijgt kusje van hengst op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker is het meest bekende paardenmeisje van Nederland. Van haar paard krijgt ze nu een lief kusje.

Actrice en presentatrice Britt Dekker is misschien wel de grootste paarden fan van Nederland. Na het maken van meerdere paardenfilms en mee te hebben gedaan met een aantal grote wedstrijden, mag duidelijk zijn dat Britt helemaal weg is van paarden. Haar eigen paard komt natuurlijk op de eerste plek. Daar brengt ze ook een deel van de feestdagen mee door. En als beloning krijgt ze van haar hengst een lief kusje. Dat moest natuurlijk even op de foto vastgelegd worden, zodat het moment als kerstkaart met heel Nederland gedeeld kon worden. Haar volgers zijn Britt ook erg dankbaar voor de mooie foto. Dat valt ook wel te begrijpen, want Britt ziet er simpelweg fantastisch uit op het feestelijke plaatje.

Lees ook: De meest opmerkelijke weetjes over presentatrice Britt Dekker

Britt Dekker draagt spannend jurkje op schitterende foto

Haar paard steelt misschien wel een klein beetje de show, maar dat betekent niet dat Britt helemaal verdwijnt naar de achtergrond. In tegendeel, in haar schitterende jurk straalt Britt op het leuke plaatje. Samen met haar paard vormt ze een iconisch duo. Waar haar paard een woeste uitstraling heeft is de uitstraling van Britt vooral woest aantrekkelijk. De prachtige blondine ziet er uitermate goed uit in haar kerstoutfit. Er zullen nog nooit zoveel mensen jaloers geweest zijn op het paard van Britt. Die mocht namelijk niet één keer, maar gewoon twee keer intiem met de knappe presentatrice op de foto, terwijl ze een strakke glitterjurk draagt. Wat een geluk heeft dat paard ook, al zal die dat waarschijnlijk niet zelf doorhebben. De glitterjurkjes van Britt maken de feestdagen nog net even een stukje meer bijzonder.
Britt houdt traditie in ere met foto in glitterjurkje

Maar wacht eens even… De foto’s die Britt deze kerst plaatst komen wel heel erg bekend voor. Britt herhaalt gewoon hetzelfde kunstje dat ze vorig jaar ook deed met kerst. En waarom ook niet? Als iets werkt, dan moet je daar gewoon aan vasthouden. Foto’s van Britt in een adembenemend jurkje naast haar paard doen het erg goed. Dat is ook niet heel gek, Britt straalt namelijk het meeste naast haar trouwe viervoeter en dat kan je ook wel aan haar zien. Het maakt de blonde presentatrice nog net even een stukje leuker dan ze al was. Dit is duidelijk een traditie die Britt nog langer in stand wil houden en dat is goed nieuws. Dat betekent dat je nog lang niet af bent van de prachtige foto’s van Britt in een strak glitterjurkje. Dat er dan ook nog toevallig een paard naast staat maakt niet zo heel veel uit. Dat neem je dan gewoon voor lief. Zolang je maar meer van Britt in een leuke jurk krijgt te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!