Breekt Marieke Elsinga eindelijk negatief record bij I Can See Your Voice?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eigenlijk is het een wonder dat Marieke Elsinga terugkeert in het panel bij zangprogramma I Can See Your Voice. Ze bakte er het eerste seizoen namelijk weinig van…

Vlak voor de start van het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice wordt jurylid BEAU werd nog maar eens aangestipt hoe ‘slecht’ de radio-DJ en presentatrice eigenlijk is in het inschatten van zangtalent. Tijdens het eerste seizoen van het zangprogramma had Marieke het eigenlijk constant fout – tot grote lol van haar collega-panelleden. In de eerste beelden vraagt presentator Carlo Boszhard zich hardop af: ‘wordt dit het seizoen van Marieke die alles goed heeft?’ Marieke zelf zegt ‘ja’….

Lees ook: Marieke Elsinga maakt van thuisquarantaine een feestje!

Marieke Elsinga wijkt af

In het panel van I Can See Your Voice zitten vooral entertainers, waarvan er een hoop ’n stuk meer muzikale kennis hebben dan Marieke Elsinga. Dat geeft de Q-Music DJ ook toe. Toch zou ze het zichzelf makkelijker maken om af en toe te luisteren naar haar collega’s – het komt namelijk verschrikkelijk vaak voor dat het hele panel ’t eens is over de zangkwaliteiten van een deelnemer, en dat Marieke dan de enige is met een afwijkende mening. Logisch dat ze zo vaak door de mand valt dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Bij BEAU aan tafel werd dat nogmaals duidelijk toen ze een filmpje lieten zien van vier blonde playbackende meisjes. Iedereen in de studio, zelfs Peter R. de Vries wist het: deze dames bakken er niks van. Marieke geloofde wél in hun zangkwaliteiten. Je raadt het al: de meisjes bleken zo vals als een kraai te zingen.

Nieuw seizoen I Can See Your Voice: het panel

In het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice zijn er een aantal nieuwe dingetjes toegevoegd door RTL. Er is nu een fluisterronde, maar ook het panel is op de schop gegooid. Samantha Steenwijk, Ronnie Flex en Jeroen van Koningsbrugge ruimen het veld. Voor hen in de plaats komen Edsilia Rombley en Danny de Munk het panel van het zangprogramma versterken. Marieke Elsinga mocht blijven zitten. Zangkennis of niet, deze praatgrage brunette voegt natuurlijk wél altijd iets toe…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!