Borsato’s scheiding voorspeld in hits

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stop de tijd! Marco Borsato had al een burn-out, maar nu is ook zijn liefdeskaarsje met Leontine opgebrand. De Nederlandse zanger wil heel graag Vrij Zijn, maar is zó moe dat hij niet meer lijkt te weten Hoe Het Danst in zijn wereld. Wat blijkt: de beste man zijn grootste hits lijken al jaren richting deze ontwikkelingen te wijzen.

Marco Borsato en Maan
Marco Borsato en Maan

Het is Voorbij met de Speeltuin van het leven van Marco Borsato. Na jaren lang Schouder aan Schouder te staan met vrouwlief Leontine, is het voor nu Mooi geweest.

Lopen over water

Het was sowieso al Lopen over Water voor Marco Borsato de afgelopen jaren. Het is dan wachten totdat een burn-out en/of echtscheiding Binnen is. Of je jouw ogen nu open of dicht had: Marco stond op je netvlies. We hoopten zó dat dit goed zou blijven gaan.

Natuurlijk, we weten het allemaal. Deze Dromen zijn Bedrog. Maar als er één casanova het eeuwige artiestenleven als Bestemming had, dan was het Marco wel. Aan de andere kant is dat ook een blauwdruk voor een burn-out.

Lees verder onder afbeelding

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sita Vermeulen (@sitavermeulen) op

Dochters

Want Wat Zou Je Doen als Afscheid nemen bestaat niet je levensmotto is? Daar lijkt Marco in ieder geval een vreemd handje van te hebben. Hij ging maar door. Eerst Leontine. Daarna ging ‘ie op de piano van Iris Hond spelen, en dan ook nog mogelijk naar de Dark Side of de Maan en weer terug. Ja, dat zouden inderdaad zijn Dochters kunnen zijn.

Tussendoor zong hij het ene Koningslied na het andere, terwijl hij uiteindelijk naar vrouwlief Leontien stapte en te bevestigen dat ze Samen voor altijd zijn. Een zinkend schip leek het huwelijk dus allerminst.

Lees verder onder afbeelding

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Iris Hond (@iris_hond) op

Je hoeft niet naar huis vannacht

De vraag blijft natuurlijk of Marco nu denkt: Ik zou het zo overdoen. Hij weet nu dat de man met de hamer zijn stresslevel in het Rood slaat. Dan kun je Naar de Waterkant lopen om tot rust te komen. Maar om dan te zeggen je zit op rozen, is een beetje overdreven.

Want nu de Lippenstift uit het verleden opgedroogd is en hij in Duizend Spiegels keek, kan hij De Waarheid niet langer ontkennen. Dat heeft één groot voordeel: tegen Marco kun je nu gemakkelijk zeggen Je hoeft niet naar huis vannacht, want daar zit hij de komende tijd toch al. Helemaal alleen op de bank, of zou hij inmiddels een (nieuwe) Hond hebben?

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!