Blonde Merel Ek is brutale verrassing bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek, normaal gesproken politiek verslaggeefster van SBS, maakt bij Vandaag Inside indruk op de heren aan tafel. Johan Derksen lijkt stiekem het meest te genieten van deze mondige blondine!

De drie heren van Vandaag Inside, voorheen Veronica inside en daarvoor Voetbal Inside, houden wel van brutale dames. En van verrassingen. Politiek verslaggeefster Merel Ek voldoet aan beide eisen!

Merel Ek niet politiek correct in Vandaag Inside

Ondanks dat Merel Ek vooral bekend is van haar rol als politiek verslaggeefster bij SBS-programma’s, een die er netjes bij loopt in de Tweede kamer, is ze bij het voetbalprogramma ook erg goed op haar plek. Zittend aan de bar kijkt ze naar Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Ondertussen blijft ze gemakkelijk zitten omdat ze weet dat ze op die veilige afstand alles kan en mag zeggen. En dat doet ze ook. Ze is natuurlijk niet enkel voor het bier en de nootjes bij het tv-programma aangeschoven. Er moeten allerlei serieuze, politieke thema’s besproken worden. En dan is de Hart van Nederland-verslaggeefster de ideale match voor Johan Derksen. Dankzij de bromsnor, die zichzelf vaak expert op elk gebied noemt, lopen de gemoederen hoog op in de studio. Heeft Johan zijn ideale politieke match gevonden in Merel Ek?

Verhit argument over Wopke Hoekstra

Wopke Hoekstra is hét hot topic van de dag in het begin van het programma. Iets waar zowel Johan als Merel een mening over hebben en die graag delen. Ze lijken het helaas nog wel oneens over de minister van Buitenlandse zaken en andere jonge politici. Zoals Jesse Klaver. Merel vindt dat ze wel waarde toevoegen, waar Johan juist de waarde van onder andere “boekhouder Wopke” niet ziet. Dit levert in ieder geval mooie fragmenten op van de brutale Merel, die gelijk hier tegenin gaat. Gaan we haar nog vaker spotten aan de bar? Al is het maar voor het gratis bier, Merel is volgens ons meer dan welkom om discussies over Wopke te houden. Of een ander politiek thema.

Merel Ek is brutaal

Waar vele vrouwen aan de bar bij het populaire tv programma een beetje ondergesneeuwd raken door Johan Derksen en zijn maar al te vaak erg felle argumenten en meningen, lijkt deze blondine zich kranig te kunnen weren tegen de oudere, maar niet per se wijzere Johan. Ze zit dan ook wel op veilige afstand van Johan. Merel speelt blijkbaar graag met vuur en reageert gelijk scherp terug. Johan lijkt zelfs een beetje te schrikken van de felle Merel. Hij vraagt zich waarschijnlijk af waar deze blondine vandaan komt en hoe lang ze blijft. Johan is gelukkig wel van de felle en knappe blondines en maakt er een grapje van.

Blondine bekend van SBS en Hart van Nederland

Merel is niet een totaal nieuwe verschijning op tv. Deze brutale verslaggever was al eerder te zien op tv bij onder andere Hart van Nederland en HLF8. Bij Vandaag Inside lijkt ze helemaal haar plekje te hebben gevonden tussen de heren. Wel van een veilige afstand natuurlijk, waar ze normaal juist midden in de actie te vinden is in Den Haag. Aan tafel lijkt veelal plaats voor enkel de mannen, maar wellicht kan er ook ruimte gegeven worden aan politiek experts zoals Merel. Dat wordt even wachten tot Wopke Hoekstra weer blundert natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...