Billie Eilish is nu legaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Feest! 18 december is de dag dat Billie Eilish de magische leeftijd van 18 bereikt heeft. Dat betekent niet alleen dat het nu ‘veilig’ is om als man een mening te hebben over deze wereldberoemde dame, maar er breekt ook voor Billie zelf een nieuw, ‘exhibitionistisch’ tijdperk aan.

Al vanaf het moment dat Billie Eilish in 2015 met het nummer ‘Ocean Eyes’ de muziekindustrie binnen kwam vallen, kon iedereen zien dat dit een fenomeen ging worden. Vier jaar later is de zangeres één van de bekendste en meest gestreamde artiesten. Tienermeisjes over de hele wereld vielen als een blok voor deze aparte dame. Zijn nu de mannen aan de beurt?

Wat zit er onder die hobbezak?

Niet alleen haar muziek valt op, maar ook haar outfits doen vaak stof opwaaien. Haar kledingstijl is met het jaar niet alleen excentrieker, maar vooral wijder geworden. Zó wijd, dat het komisch werd. Bijna Ma Flodder-achtig. Billie Eilish hamerde er altijd op dat ze absoluut niet geseksualiseerd wil worden. Het moest bij haar alleen maar over de muziek gaan, en niet over haar lichaam. Zeker omdat ze haar hele carrière gewoon minderjarig geweest is. Dat werd in eerste instantie gerespecteerd, maar hoe dichter ze bij de 18 kroop, hoe meer de focus op haar lijf kwam te liggen. De kleurrijke hobbezakken die ze droeg waren niet genoeg meer: men begon zich af te vragen wat er zich onder die hobbezakken afspeelde!

(Lees verder na de foto)

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish) op

Billies grote geheimen

Wat bleek? Dit jaar ‘ontdekte’ de wereld Billies twee goedbewaarde geheimen. Daarom moest die kleding dus in rap tempo met de zangeres meegroeien! Het resulteerde in grote ophef. Billie, haar fans, de pers: iedereen was boos. Daar hoeven we nu ze achttien is niet meer bang voor te zijn. Zeker omdat Billie zelf aangegeven heeft vanaf nu als vrouw zal gaan kleden.

Vanaf nu vrouw

Billie Eilish gaf eerder dit jaar in een interview aan dat ze de teugels in eigen hand gaat nemen zodra ze die magische grens bereikt. Vanaf haar achttiende wil ze gewoon de optie hebben om zich sexy te kleden. Zij bepaalt wanneer het grote fantaseren mag beginnen: “Ik ga meer vrouw zijn. Ik wil mijn lijf showen. Wat als ik een video wil maken waarin ik er lekker uit zie?” Die video moet natuurlijk nog komen, maar het gaat sowieso een spannend moment zijn voor de zangeres.

Wat als ze vanaf dat moment in één klap verandert in ’s werelds grootste sekssymbool? Dat uitverkochte stadions niet meer volgepakt zijn met gillende tienermeisjes, maar met hitsige mannen en vrouwen? Dan kunnen die ticketprijzen ook omhoog. Ze zou gek zijn als ze haar uiterlijk niet een klein beetje uit zou buiten, toch? Of verliest ze dan het respect van haar jonge fans? Vervelende dilemma’s! Hoort allemaal bij ouder worden. Welkom in de volwassen wereld, Billie!

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door billie eilish fanpage (@imsobillie) op

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten