NieuwsBIER: Een bierabonnement is de ultieme tip voor mannen

BIER: Een bierabonnement is de ultieme tip voor mannen

-

BIER: Een bierabonnement is de ultieme tip voor mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

[rt_reading_time label="Leestijd: " postfix="minuten" postfix_singular="minuut"]

Abonnementen, bijna al onze vriendinnen of vrouwen hebben er wel een. Maar wij mannen blijven wat dat betreft flink achter. Maar, daar komt verandering in! Wij introduceren namelijk hét ultieme abonnement voor mannen: het bierabonnement!

Het bierabonnement van Beer in a Box is precies wat je ervan verwacht: er wordt elke twee maanden een prachtige doos met 6 of 12 heerlijke speciaalbiertjes aan je voordeur geleverd. Dat betekent dat je geen hoestende mensen meer hoeft te ontwijken in een overvolle supermarkt om je favoriete biertjes te kunnen bemachtigen!

Ze hebben zelfs aan je vriendin gedacht

Je leest het goed: Beer in a Box houdt rekening met de samenwonende bierdrinker. Speciaal de mannen onder ons met een vriendin die net zo gek is op bier als hij heeft Beer in a Box een ‘duo box’ bedacht. Van elk biertje zitten er dan twee exemplaren in je pakket. Met zo’n bierabonnement maak je vrouwlief blij én heb je altijd bier in huis. Wat is de wereld toch mooi.

Zelfs de vrouwen die een bloedhekel aan bier hebben (helaas, ze bestaan) zijn blij met dit bierabonnement. Zij hoeven je voortaan namelijk niet meer licht geïrriteerd vanuit de supermarkt op te bellen om te vragen welk biertje je nu ook alweer bedoelde. Bovendien is de kans groot dat jouw vrouwelijke wederhelft maandelijks gewoon de Linda, Margriet of de Libelle op de mat krijgt. Over jouw bierabonnement kan ze dus niet al te veel zeggen 😏.

Hoe werkt dat, zo’n bierabonnement?

Zie je dat wel zitten, altijd een goedgevulde koelkast met de lekkerste speciaalbiertjes? Dan zal je vast nog vrolijker worden als we je vertellen dat het afsluiten van dit bierabonnement mega simpel is. Het werkt namelijk zo:

  1. Je kiest het aantal biertjes
  2. Je geeft je smaak door (licht & subtiel, intens & complex of van alles wat)
  3. je kiest de duur van je abonnement

En klaar is kees! Dan is het alleen nog maar wachten op je vriend de pakketbezorger tot hij elke twee maanden jouw bierpakket komt bezorgen. In dat bierpakket vind je trouwens niet alleen heerlijke speciaalbiertjes: hij bevat ook smaaknotities voor de echte kenner en een heuse bierkrant.

Bestel jouw bier!

Gun jezelf ook eens wat!

We kunnen allemaal wel ’n verzetje kunnen gebruiken in deze barre tijden. Daarom: gun jezelf in ook eens een leuk cadeau! Dan kan je je elke twee maanden verheugen op een nieuw pakket met heerlijk bier. Als dat geen geweldige manier is om die hele coronacrisis wat draaglijker te maken, weten wij het ook niet meer.

 

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Geef je mening