Bewijs: Marieke Elsinga is ‘lekker gewoon’ gebleven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat maakt Marieke Elsinga zo benaderbaar Heel simpel: ondanks haar looks en talent is de presentatrice altijd ‘lekker gewoon’ gebleven. Geloof je ons niet? Deze foto is hét bewijs…

We durven

Marieke Elsinga luncht ‘gewoon’ op straat

Als Marieke Elsinga de hort op is voor haar werk, radio of tv, heeft ze geen eigen trailer nodig met persoonlijke visagist en sterrenchef. Welnee, de brunette is gewoon zelf verantwoordelijk voor haar lunchpakketje. Die heeft ze, net als de leraar, bouwvakker of kantoorslaaf thuis in de ochtend voorbereid, in ’n typisch plastic trommeltje gegooid en naar werk meegenomen.

Marieke stond ergens in een willekeurige woonwijk toen de hongerklop toesloeg. Geen probleem! Midden op straat, dekseltje eraf, happen maar! Laat niemand ooit beweren dat de roem naar Mariekes hoofd gestegen is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?

Deze beelden bewijzen dat Lies Zhara zonder kleding slaapt (Foto!)

Lies Zhara laat in een video zien dat ze geen kleren draagt in bed. Ze slaapt bovendien niet alleen!