Bettina Holwerda klaagt over stiekem gemaakt filmpje: “zwart was goede keuze”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bettina Holwerda denkt de volgende keer wel wat beter na voor ze de camera aan haar man Jim Bakkum geeft. Jim greep zijn kans en maakte een filmpje van het doorschijnende broekje van Bettina!

Bettina Holwerda klimt in doorschijnende broek

Bettina Holwerda vroeg om een leuke klimfoto aan haar man Jim Bakkum. Wat ze van te voren alleen niet bedacht had was dat ze een doorschijnende broek aan had. Waardoor haar zwarte goed te zien was. Dit bezorgde Jim wel heel leuk uitzicht wanneer Bettina naar boven klom. Hij kon genieten van haar prachtige achterzijde. Goed uitzicht wel! Bettina reageert zelf dan ook humoristisch op de post van haar geliefde. Haar onderschrift luidt: “Dat zwarte eronder was ook een goede keuze zie ik nu”. Jim zal met deze foto’s veel mannelijke volgers van hem een groot plezier gedaan hebben. Lekker bezig!

De fotoreeks wordt afgesloten met een kort filmpje waar het klim avontuur van Bettina te zien is. Op de beelden is te zien dat het avontuur niet heel soepel ging. Ze wordt ingehaald door een kind terwijl ze naar boven probeert te komen.

Volgers van Jim Bakkum en Bettina Holwerda reageren massaal

De reacties onder de post van het stel staan vol met lachende emoji’s en mensen die helemaal stuk gaan om de beelden. Een greep uit de reacties: “Hahaha wat zal ze blij met je zijn” reageert een volger. Een andere volger reageert: “Jij bent echt erg Jim, ik zie het al helemaal voor me hoe je staat te lachen😂”. De post van Jim wordt dus wel bij veel van zijn volgers met hilariteit ontvangen. Veel van Jim zijn volgers zeggen ook in de comments dat dit soort fotomomenten herkenbaar zijn met hun eigen partner of vrienden. Naast de reacties van de mensen die stuk gaan om de foto’s zijn er ook nog volgers die genieten van het uitzicht. Zo reageert een volger met: “Lekker uitzicht toch”. Zo wordt de post van Jim dus op meerdere manieren gewaardeerd door zijn volgers.
Bettina Holwerda geniet optimaal van gezinsvakantie

Bettina Holwerda geniet volop van haar gezinsvakantie in het zuiden van Frankrijk. Ze geniet van het samen zijn als gezin zonder dingen te moeten doen. Ze deelt dan ook graag een compilatie van de afgelopen vakantie met haar volgers. In deze compilatie is te zien hoe het gezin verschillende activiteiten onderneemt op de vakantie zoals: klimmen in een klimbos, zwemmen in de zee, strandwandelingen en fietsen door de prachtige omgeving. Naast de gezinsfilmpjes is er voor de mannelijke volgers van Bettina ook nog genoeg te genieten. Bettina deelt een video vanuit het waterpark dat ze van de glijbaan afkomt. Hierin is Bettina te zien in een lichtblauw badpak die haar figuur goed doet. Doordat het badpak redelijk diep uitgesneden is, zijn de rondingen van de blondine goed te zien. Genieten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!