Beschonken Merel Ek deelt foto vanuit achtertuin in zeer opvallend kledingstukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Merel Ek lijkt een wilde middag achter de rug te hebben. We zagen haar bovendien nog nooit met dit veelbesproken kledingstuk!

De knappe journaliste Merel Ek heeft een leuke en vooral opmerkelijke foto gedeeld vanuit haar achtertuin. Ze ziet er een beetje beschonken uit en heeft daarnaast ook een heel leuk shirtje aan. Daarnaast heeft ze ook nog eens een heerlijke Aperol Spritz in haar hand. Dit past natuurlijk goed bij de kleur van het Nederlands elftal. Merel kijkt al een beetje aangeschoten uit haar ogen en is zo te zien flink aan het genieten.

Merel Ek draagt witte hoofdband van Memphis Depay

In haar bericht proost Merel Ek op de eerste drie punten van het Nederlandse elftal. Haar volgers vinden haar shirtje, maar vooral haar haarband heel erg leuk. Sinds Memphis Depay ervoor koos om tijdens Oranje-wedstrijden een witte hoofdband te dragen, is het kledingstuk overal uitverkocht. Merel had er zo te zien nog ergens eentje liggen!

Merel Ek VI

Meer zien van Merel Ek doe je op haar Instagram

Kan jij geen genoegen krijgen van de knappe journaliste Merel Ek? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe journaliste vooral foto’s en ook vaak video’s van de interessante dingen die Merel Ek meemaakt tijdens haar werk als journaliste. Daarnaast plaatst ze zo nu en dan ook beelden van haar werkzaamheden bij Vandaag Inside. Hier is Merel natuurlijk vaak te gast, ze wordt dan ook graag gezien door de kijkers van het programma. Naast vooral beelden van haar werk, laat ze af en toe ook wat zien van haar privéleven. Zo zien we Merel af en toe met een lekker drankje in haar hand staan. Ook haar vriendinnen Hélène Hendriks en Noa Vahle zien we vaak voorbij komen op haar pagina. Die twee prachtige dames zijn ook regelmatig te gast bij Vandaag Inside en worden natuurlijk ook erg graag gezien door de kijkers van het programma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...