Beeldschone Yolanthe Cabau maakt volgers gek met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft weer een prachtige foto van zichzelf de wereld in gegooid. Er lijkt geen einde te komen aan haar schoonheid. 

Yolanthe is erg veelzijdig. Zo is ze actrice, presentatrice, heeft ze een eigen bedrijf, maar doet ze daarnaast ook nog steeds veel modellenwerk. En van dat laatste deelt ze graag foto’s met haar volgers. Al helemaal als ze er zo verleidelijk uit ziet als op haar nieuwste foto. Dan kan ze haar volgers die niet onthouden. En gelijk heeft ze. Yolanthe ziet er zo goed uit op haar nieuwste foto dat het bijna misdadig zou zijn om die niet te delen met mensen.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau ligt op het strand met flinke fles

 

Yolanthe is verleidelijker dan ooit

Het prachtige model lijkt met de jaren alleen maar mooier te worden. Dat zie je ook wel aan de verleidelijke foto’s die Yolanthe nog steeds op haar Instagram zet. De knappe brunette weet dat haar volgers smullen van dit soort foto’s en doet hen graag een plezier. Al vindt ze het zelf ook heerlijk om een beetje verleidelijk te zijn. Dat voelt voor Yolanthe goed. Daarom zal ze ook niet snel stoppen met dit soort fotoshoots. Yolanthe vindt die namelijk te leuk om daar een punt achter te zetten. Goed nieuws dus als je een fan bent van Yolanthe haar modellen carrière.

Yolanthe houdt van zomerse pakjes

Met de zomerse temperaturen vindt Yolanthe het heerlijk om zichzelf ook een beetje losjes te kleden. Zo heeft ze een hele reeks aan zomerse pakjes die ze natuurlijk maar al te graag deelt met haar volgers. Van strakke topjes, tot meer loszittende en luchtige outfits. Yolanthe heeft haar kledingkast helemaal ingericht op de zomer. Ook is ze een groot van kleurencombinaties. Zo heeft Yolanthe outfits die geheel groen zijn, maar ook geheel roze, zoals je op de foto hierboven kan zien. Het zorgt ervoor dat Yolanthe nog beter opvalt. Zo kunnen nog meer mensen genieten van haar schoonheid deze zomer.

Yolanthe is verleidelijke zakenvrouw op zomerse foto

Niet alleen haar vrijetijdskleding, maar ook haar zakelijke pakjes doen het goed in de zomer. Yolanthe zorgt ervoor dat zelfs haar zakelijke pakjes iets meer open vallen en daardoor goed te doen zijn in de zomer. In het oranje avondlicht maakt Yolanthe nog even snel een verleidelijke foto voor haar volgers. Die mogen enorm blij zijn met Yolanthe. Want ondanks het drukke schema van de brunette, weet ze altijd tijd vrij te maken om haar volgers van een update of leuke foto te voorzien. En dat wordt natuurlijk erg gewaardeerd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...