Beeldschone Jill Goede won Big Brother en is helemaal los gegaan: “Het geld is allang op!”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jill Goede won in 2021 het reality-tv programma Big Brother en sinds dat moment is ze volledig in de schijnwerpers gaan staan. Haar geld echter, is allang op. 

De prachtige reality-ster won in 2021 het ontzettend leuke programma Big Brother en sindsdien is ze een gevestigde naam in het influencerslandschap. De mooie blondine laat maar al te graag van zich zien en horen. Wie Jill online volgt, weet dat ze best houdt van een uitbundig leven. En dat blijkt ook wel. Want haar geld, dat ze won met Big Brother, is inmiddels al weer helemaal op! Wat heeft ze daar in hemelsnaam allemaal mee gedaan?

Jill Goede maakt haar entree in de wereld van BN’ers

Niemand had verwacht dat 2021 zo’n bijzonder jaar zou worden voor Jill Goede. Dat jaar maakte Jill namelijk een spraakmakende entree in de wereld van de BN’ers door het programma Big Brother te winnen. En dat was niet alleen fijn vanwege het nieuwe aantal volgers dat ze eraan over hield. Want Jill wist met de winst ook maar liefst €70.000 aan prijzengeld in de wacht te slepen. Maar blijkbaar laat Jill geld verdampen alsof het niets is, want in slechts drie jaar tijd is het geld helemaal op. “Het is allang op,” laat Jill in een recent interview weten. Sterker nog, het geld heeft het helemaal niet zo lang vol gehouden: “In het eerste jaar was het zo op.”

Wat heeft Jill met al haar geld gedaan de afgelopen jaren?

Waar dat geld allemaal is gebleven? Nou, Jill besloot om het zo snel mogelijk maar uit te geven. “Ik had een nieuwe auto gekocht,” onthulde de realityster. Ook heeft Jill de keuze gemaakt om op zichzelf te gaan wonen en gebruikte ze het geld om haar hele huis in te richten en te verbouwen. Het geld was er dus snel doorheen, maar van het spenderen van al die euro’s heeft Jill absoluut geen spijt. De blondine heeft nu een fijn huisje en een mooie wagen en daar geniet ze nog elke dag van. En dat is natuurlijk ook wel wat waard, want anders loopt het geld toch maar weg te kwijnen in de bank.

Wat gebeurt er nu met Jill Goede na Big Brother?

Jill Goede was ook nog even te zien in programma’s als Echte Meisjes in de Jungle na haar deelname aan Big Brother. Maar voorlopig lijkt de mooie blondine geen plannen te hebben om deel te nemen aan andere shows. Met de komst van haar eerste kindje, een meisje, wil ze zich voornamelijk focussen op haar dochtertje. Een keuze die iedereen gelukkig lijkt te respecteren. Bovendien lijkt een eigen realityserie momenteel niet op haar radar te staan. “Ik vind dat moeilijk. Ik denk het niet, dat ik dat zou doen,” zegt ze daarover. Misschien dat er in de toekomst nog verandering in komt, maar voorlopig kan je Jill alleen bewonderen online, via haar sociale media kanalen. Maar dat is niet erg, want ook daar weet de leuke blondine al haar fans helemaal te vermaken met foto’s en video’s uit haar leuke leventje.

Meer zien van Jill Goede? Kijk dan even op Instagram!

Op Instagram heeft Jill nog veel meer mooie foto’s van zichzelf staan. Als je dus meer wil zien van de mooie blondine, kan je daar terecht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...