Beeldschone Dominique Hazeleger (Expeditie Robinson) blundert met tandenborstel in veel te weinig kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijdens Expeditie Robinson heeft Dominique Hazeleger al flink wat van zichzelf laten zien, maar deze Instagram-shots onthullen werkelijk alles! 

Dat Dominique Hazeleger geen enkele gêne heeft haar heerlijke figuur te laten zien is reeds bekend. En hoe kan het ook anders? Als je eenmaal aan Expeditie Robinson hebt deelgenomen ben je wel wat gewend, natuurlijk. Om het over Instagram nog maar niet te hebben! Al wist Dominique zichzelf met dit recente kiekje wel echt te overtreffen. We mogen haar dan wel vaker in weinig kleding zien, volledig in haar is toch echt wat nieuws! Al hoor je ons natuurlijk echt niet klagen.

Dominique Hazeleger verwent fans met intiem plaatje zonder kleding

Want van het heerlijke lijf van Dominique Hazeleger willen we echt alleen maar meer zien. En gelukkig lijkt Dominique er net zo over te denken! Dat is na het zien van dit prachtplaatje wel duidelijk. En de resultaten zijn dan ook om van te smullen. Dominique trekt namelijk al haar kleding uit tijdens een recente advertentie voor de tandenborstel van Philips. En ja, dan moet het wel authentiek, natuurlijk. Logisch dus dat Dominique al haar kleding uittrekt en in een pittig bruin setje voor de badkamerspiegel staat! De aandacht trekken doet het in ieder geval zeker. Geloof ons maar: wegkijken van dit plaatje is gewoon lastig. Het is namelijk in één oogopslag duidelijk dat Dominique een figuur heeft om van te smullen. En dan laat dit piepkleine setje wel héél weinig aan de verbeelding over!

Dominique Hazeleger pronkt met afgetraind figuur in niets verhullend setje

En dat Dominique Hazeleger alles wil laten zien snappen we ook volledig. Als je er zo bijloopt zou je toch nooit meer kleding aantrekken? Wij kunnen dan ook alleen maar dolenthousiast zijn over deze heerlijke plaatjes. Want niet alleen pronkt Dominique met haar afgetrainde lijf in niets verhullend kant, ook het tweede plaatje laat haar fans alles zien! En dan is er toch wel heel veel om van te smullen. Zo krijgen wij nooit genoeg van haar strakke bilpartij en ook haar royale boezem wordt heerlijk in het zonnetje gezet. Letterlijk en figuurlijk! In de tweede shot poseert Dominique namelijk verleidelijk in de deuropening en maakt haar buren daarmee vast en zeker dolgelukkig. Wij zouden spontaan naar buiten sprinten!

Neemt Dominique Hazeleger deel aan Expeditie Robinson? 

Dominique Hazeleger zal je vast en zeker eens tegengekomen zijn op social media. En na het zien van deze pittige plaatjes ben je daar natuurlijk alleen maar blij mee, toch? Wij zijn er in ieder geval zeer over te spreken! Toch is Dominique niet voor iedereen een bekend gezicht. Zo mag ze dan wel bijna 27 duizend volgers op Instagram hebben, een vast gezicht op de buis is ze helaas niet. Of nou ja, momenteel niet! Dominique was namelijk één van de finalisten van Expeditie Robinson All-Stars! En daar heeft de beeldige brunette flink wat fans verzameld. Met haar charmante houding en indrukwekkende sportiviteit zwijmelde menig kijker bij de televisie, om het over haar mede-deelnemers maar niet te hebben! Jammer maar helaas moeten we Dominique sindsdien missen op televisie. Al kunnen we natuurlijk wel smullen van haar razend populaire Instagram!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!