Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Blonde krullen, paardenkracht, sprinten en flinke perziken. Met deze vier aanwijzingen zou iedereen wel moeten weten om wie het gaat. Dat is natuurlijk Lieke Klaver. De atlete is weer keihard aan het trainen voor haar volgende wedstrijd! Ze geeft haar volgers een kijkje in de keuken.

Lieke Klaver smijt grote objecten door het dak

De sportschool lijkt de plek waar Lieke zich het meest thuis voelt. Ze brengt er enorm veel tijd door en lijkt ook binnen het Nederlandse team één van de sterksten te zijn. Dit is natuurlijk ook aan haar te zien. Zo nu en dan deelt de blondine dan ook wat beeldmateriaal om te zien dat ze keihard werkt. Ze plaatste een story op Instagram waarin ze even twee keer 100 kilo de lucht in smijt. Nou is ‘even’ niet juist verwoord, want dit is zwaar bovengemiddeld. Niet alleen voor vrouwen, maar ook zeker voor mannen. Erg indrukwekkend, vindt ook Femke Bol. Haar collega zie je op de achtergrond vol bewondering applaudisseren.

 

Lieke Klaver is een hit op Instagram

Femke Bol en Lieke Klaver zijn dé Nederlandse topatleten voor de 400 meter sprint. Beide dames genieten al een hoop bekendheid in ons kikkerlandje. Ook lijken de dames er internationaal goed op te staan, want de volgeraantallen op hun Instagram liegen er niet om. Toch lijkt Lieke Klaver er net iets beter op te staan dan haar collega, want zij heeft meer dan twee keer zo veel volgers. Zijn hier verklaringen voor? Jazeker. Lieke lijkt veel meer in te spelen op de behoeftes van haar volgers. Veel mannen vinden haar namelijk een aantrekkelijke vrouw. Zo poseert ze op foto’s in de meest ondeugende posities, kijkt ze even smerig in de camera of heeft ze nauwelijks iets aan. Het lijkt enorm in haar voordeel te werken in ieder geval! De mannen gaan los in comments onder de plaatjes van de blondine. Mocht je het nog niet gedaan hebben, neem zeker even een kijkje op haar Instagram!

Lieke-Klaver-Foto

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.