Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.

Onze schaatsster Femke Kok is iedereen erg jaloers aan het maken door te poseren tussen de drie mannen die haar maar al te graag stevig vastpakken…

Femke Kok laat drie mannen haar vastpakken

De brunette, Femke Kok, maakt mannelijke fans enorm jaloers met de gemaakte foto die ze deelt op haar story van Instagram. In de foto wordt ze wel erg goed vastgehouden door de drie mannen. Vanuit de foto kunnen we zien dat het mede-schaatsers zijn. De schaatsers die Femke erg stevig beetpakken zijn; Wesley Dijs, Tim Prins en Jenning de Boo. De mannen van de foto zitten bij hetzelfde team als Femke, namelijk team Reggeborgh. Daarom is het niet gelukkig niet raar dat ze zo met de mannen op de foto gaat, ook al zorgt het wel voor jaloezie! In de foto kan je ook wel gelijk zien dat Femke erg close is met de drie mannen van haar team. Dat is wel erg fijn voor de schaatsster.

Femke Kok

Femke Kok draait goed seizoen

Onze schaatsster Femke Kok is weer in actie geweest tijdens het WK Afstanden in Calgary, Canada. De sprintster heeft de 500 meter moeten schaatsen en zet hiermee een nieuw Nederlands record met een tijd van wel 36,83! Ze heeft bij de 500 meter daarom ook een gouden medaille gewonnen. En die is zeker goed verdient als je zo snel bent op het ijs!

Ook bij de World Final mag Femke Kok trots zijn op haar prestaties! Ze heeft op de 500 meter zowel een gouden als zilveren medaille veroverd. Ook op de 100 meter heeft ze een zilveren medaille behaald, en bij de teamsprint heeft ze zelfs een gouden medaille gewonnen! Femkes supporters feliciteren haar graag met de nieuwe prestaties die ze heeft gemaakt. Femke kan zelf ook niet wachten om naar de volgende wedstrijd te gaan waar ze zichzelf weer mag laten zien aan haar fans. We hopen snel meer te mogen zien van de schaatsster!

Femke Kok houdt van reizen

Femke Kok, de getalenteerde schaatsster, heeft vaak te maken met een druk en vol trainingsschema. Daarom probeert ze vaak tussendoor momenten voor ontspanning te vinden. Haar favoriete manier om tot rust te komen? Reizen! Of het nu gaat om koude bestemmingen waar ze kan genieten van besneeuwde landschappen, of warme landen met veel zon en stranden, Femke lijkt altijd te genieten van haar tijd weg van de ijsbaan. Gelukkig deelt ze deze avonturen ook graag met haar fans op sociale media, waardoor de fans ook buiten de schaatswereld genoeg te zien krijgen van de brunette. Het delen van haar reizen verbindt haar ook met haar volgers, die haar enthousiast volgen op haar avonturen. Zo blijven fans betrokken bij Femke’s avonturen, waar ze ook heengaat.

Wil je meer zien van de schaatsster Femke Kok?

Neem dan even een kijkje op het Instagram account van Femke Kok. Daar kan je nog veel meer mooie plaatjes en video’s van de brunette schaatsster bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!