Battle of the Babes: Marieke Elsinga V.S Viviënne van den Assem

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na de aankondiging van RTL dat we Marieke Elsinga weer meer bij RTL Boulevard gaan zien en presentatrice Viviënne van den Assem juist wat minder, kon deze battle natuurlijk niet uitblijven. Wie zie jij liever achter de desk staan: Marieke Elsinga of Viviënne van den Assem?

[poll id=”31″]

Marieke Elsinga (33)

Marieke Elsinga
We leerden Marieke Elsinga in 2012 kennen bij radiostation Q-music. Na 4 succesvolle jaren vertrok ze echter bij Q-music en maakte ze de overstap naar RTL, waar ze RTL Late Night deed en natuurlijk de presentatie RTL Boulevard op zich nam.

Viviënne van den Assem (36)

Vivienne van den assem
Zingen, acteren én presenteren: Viviënne van den Assem kan het allemaal. De afgelopen 10 weken was het feest voor de Viviënne-fans. De brunette was namelijk elke avond te zien bij het populaire praatprogramma, vanwege de coronacrisis.

Carrière

ster 4 
Na haar opleiding Communicatiemanagement is Marieke Elsinga de mediawereld ingerold. Na banen bij Hyves en Cityfilm, besloot Marieke dat ze graag zelf de show wilde stelen. In 2012 begon ze als radio-dj bij Q-music. Marieke verruilde in 2016 echter de radio voor de televisie en ging bij RTL aan de slag. Vandaag de dag combineert ze radio en tv, en is ze presentatrice van RTL Boulevard én radio-dj bij Q-music.
ster 4
Viviënne van den Assem wist al op jonge leeftijd dat ze in de spotlights wilde staan, want toen ze op de middelbare school zat stond ze al te shinen bij diverse musicals. Niet veel later kreeg ze een rol aangeboden in de soapserie Goudkust. Niet veel later was de brunette ook te bewonderen in GTST-concurrent Onderweg naar Morgen. Vandaag de dag kunnen we deze vrouw bijna dagelijks bewonderen in RTL Boulevard.

Partner

ster 4 
Samen met Mattie Valk heeft Marieke een ochtendshow bij Q-Music. De twee zijn goede vrienden en dat is ook wel te zien. Veel fans vragen zich af of er niet wat meer speelt tussen de twee, iets wat door Mattie en Marieke wordt ontkent. In februari maakte de presentatrice bekend de liefde weer te hebben gevonden. Wie deze man is, houdt Marieke echter geheim. 
 
Het liefdesleven van Viviënne van den Assem loopt op rolletjes. Zo heeft ze al 10 jaar een relatie met Arne van Terphoven. Samen met Arne heeft ze in 2018 een op 35-jarige leeftijd een zoontje gekregen, genaamd Guus.

Publieke opinie

Marieke Elsinga staat bekend als good girl, maar dan wel een exemplaar dat een tikkeltje uitdagend is. Zo deelde ze tijdens het Televizier-Ring gala een foto waarop ze aan het plassen was (ja, echt). Daarnaast maakt haar wel héle goede chemie met Mattie Valk Marieke ook wel een beetje ondeugend. 
Wie een kijkje neemt naar Viviënne van den Assem, ziet dé ideale schoondochter voor zich: een lief, beleefd en keurig meisje. Wat echter niet iedereen weet, is dat Viviënne naast de ideale schoondochter óók een echte rockchick is. 

Forumpagina

Het forumtopic van Marieke Elsinga ziet er zeer puik uit. We zien vooral veel screencaps van RTL Boulevard voorbij komen. Daarnaast wordt er ook zo nu en dan een fotoshootje gedeeld.
Als we het over forumpagina’s hebben, komt Viviënne van den Assem toch wel als winnares uit de bus. Deze dame heeft dan ook maar liefst 200 forumpagina’s op haar naam staan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!