‘Babette van Veen is koningin van de comeback’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Babette van Veen kwam niet alleen bij Goede Tijden, Slechte Tijden met groot succes terug, maar de blondine had ook een mooie comeback als zangeres: bij The Masked Singer wist ze als ‘Vlinder’ indruk te maken…

Goede Tijden, Slechte Tijden is eigenlijk een aaneenschakeling van comebacks. Het laatste nieuws: Alkan Çöklü keert binnenkort terug in de soapserie. Nostalgie scoort, dat weten de makers maar al te goed. Toch scoort de ene comeback beter dan de andere. Je kunt wel stellen dat de terugkeer van Babette van Veen als Linda één van de beste moves van de afgelopen seizoenen is geweest…

Lees ook: Wie maakte de beste GTST-comeback?

‘Comeback queen’ Babette van Veen als Linda

Wie beheerst de comeback nou eigenlijk het beste? Babette van Veen, oordeelde onze bezoekers. Zij liet met 59% van de stemmen Robin Martens en Cecilia Adorée achter zich. Babette was als jonge actrice al razend populair, ook vanwege haar muzikale succes met Linda, Roos en Jessica. Toch is ze na haar grote GTST-comeback mogelijk nóg geliefder geworden. Ze heeft het gewoon in de vingers, die ijzersterke return!

[poll id=”73″]

Babette van Veen als Vlinder in Masked Singer

Een terugkeer bij GTST was namelijk niet genoeg voor Babette van Veen. De blondine pakte ook op muzikaal gebied na veel jaren weer de spotlights! Babette bleek bij The Masked Singer in het kostuum van de Vlinder te zitten. Dat was een flinke verrassing voor velen! Meer bewijs heb je eigenlijk niet nodig: Babette is de koningin van de comeback!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.