Atlete Lieke Klaver blaast iedereen omver met foto’s van geweldige vormen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lieke Klaver weet iedereen te verbazen met haar prachtige uitstraling. Zelfs in Zuid-Afrika weet ze ervoor te zorgen dat we haar niet hoeven te missen!

Onze atlete Lieke Klaver is wéér in Zuid-Afrika voor een trainingskamp. Dit is de tweede keer in korte tijd dat ze naar dat warme land gereisd is voor bloedhete trainingssessies. En dat is zeker geen straf! We blijven prachtige beelden krijgen van Lieke en ze weet dan ook precies hoe ze de aandacht kan stelen.

Lieke Klaver deelt updates vanuit Zuid-Afrika

Atlete Lieke Klaver blaast iedereen omver met de prachtige foto’s die ze recent heeft gedeeld op haar Instagram-account. Ze ziet er natuurlijk hartstikke fit uit en haar vormen komen prachtig naar voren door de strakke kleding die ze draagt. Ook krijgt ze op deze post veel reacties van haar fans die dolenthousiast zijn door de gedeelde beelden. Zo reageren mensen met: ”De perfecte vrouw!”, ”Zo prachtig en ook nog eens lief!”, en ”Absoluut de mooiste en ook een fantastische atlete!” Lieke kan dan ook niet anders dan vaak foto’s plaatsen wanneer ze zoveel mooie complimenten krijgt. Gelukkig plaatst ze ook regelmatig foto’s online.

Klik hier om zelf de prachtige foto’s te bekijken.

Lieke Klaver

Lieke Klaver maakt zich klaar voor aankomende wedstrijden

Onze prachtige en snelle atlete Lieke Klaver is druk bezig met de voorbereidingen voor haar aankomende wedstrijden. Ze zal namelijk begin mei weer flink aan de bak moeten! De blondine heeft begin mei het WK estafette op het programma staan in Nassau de hoofdstad van de Bahama’s. Lieke gaat zeker niet klagen want ze mag dan weer naar een prachtige bestemming om haar snelheid te laten zien aan iedereen. Fans van Lieke hopen natuurlijk dat ze weer prachtige prestaties gaat leggen en moedigen haar maar al te graag aan. Een ding is zeker, we kunnen niet wachten op Lieke weer in actie te mogen zien!

Wil je nog meer zien van Lieke Klaver?

Wil je nou nog meer zien van de atlete Lieke Klaver? Dan moet je even naar haar Instagram-kanaal gaan. Daar heeft ze nog veel meer mooie foto’s staan over wat ze meemaakt in haar privé leven en natuurlijk in haar carrière.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!