Atlete Femke Bol gooit beentjes in de lucht in piepklein sportpakje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Bol is klaar voor het EK Atletiek, en stoomt zich daarmee nóg meer klaar voor de Olympische Spelen. Aan haar figuurtje te zien is ze fysiek helemaal in orde!

Ek Atletiek is opwarmertje voor Olympische Spelen

Femke Bol is in vorm aan het komen voor de Olympische Spelen in Parijs. Haar ultieme voorgerechtje deze zomer is het EK Atletiek in juni. Omdat de focus nu écht op sporten moet, heeft ze haar sponsordealtjes alvast afgewerkt de afgelopen weken. Dat hoort er natuurlijk bij als topsporter. Femke heeft deze keer een sportmatje waarop zij regelmatig yoga of zware core oefeningen doet. Om te bewijzen hoe fit ze is, doet ze voor hoe een core-oefening gaat met haar topfitte lijf. Ziet er goed uit, Femke!

Bekijk de foto zelf door hier te klikken!

Femke bol foto

Femke Bol op het EK Atletiek

Femke Bol is natuurlijk één van de grote namen op het EK Atletiek. Toevallig begint deze op 7 Juni. Ze zal de 4×400 gemixte finale gaan rennen laat in de avond. Dan heeft ze 2 dagen rust en kan ze in 3 dagen nog 4 races gaan rennen. Hopelijk kan ze aardig wat overwinningen bijschrijven op dit EK. Ook hiervan heeft ze een Instagrambericht gemaakt en de fans vinden het geweldig. Ze steunen Femke heel erg en hopelijk dat ze het goed gaat doen, maar natuurlijk ook plezier zal hebben! Dit EK kan een goede warming-up zijn voor de Olympische Spelen later dit jaar.

Meer zien van Femke Bol

Wil je nou meer zien van onze mooie atlete Femke Bol? Neem dan vooral een kijkje op haar Instagrampagina waar je regelmatig leuke dingen op plaatst. Bijvoorbeeld actiefoto’s uit races of trainingsfoto’s of zelfs gewoon leuke vakantiekiekjes. Er komen ook genoeg medailles voorbij in de foto’s. Ze kan niet stoppen met die dingen winnen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.