Atlete Eveline Saalberg verovert mannelijke kijker met foto van haar troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eveline Saalberg is een ongelooflijk knappe atlete die net een geweldig resultaat heeft behaald op het WK Atletiek. Maar dat is niet het enige indrukwekkende aan deze dame.

De prachtige Eveline Saalberg is knapste van WK Atletiek

Vanwege het WK Atletiek beginnen de Nederlandse atletes ook een beetje op te vallen en wat blijkt? Daar zitten gewoon heel veel knappe dames tussen. Neem bijvoorbeeld Eveline Saalberg. Deze prachtige brunette is echt wel de moeite waard om de komende tijd eventjes in de gaten te houden. De aantrekkelijke dame behaalde geweldige resultaten op het WK en viel daardoor gelijk op. En wie even verder kijkt op de Instagram van de prachtige brunette, die ziet meteen waarom ze zo erg in de smaak valt. De ontzettend knappe Eveline Saalberg is namelijk een ongelooflijk aantrekkelijke verschijning.
Het heerlijk strakke van Eveline Saalberg

Zoals met alle goede atletes is ook Eveline Saalberg voorzien van een ontzettend goed . De aantrekkelijke brunette weet met haar heerlijke vormen al haar fans helemaal te laten genieten. De knappe atlete draagt tijdens haar wedstrijden en trainingen natuurlijk van die hele korte pakjes, waardoor je veel van haar te zien krijgt. En dan valt pas gelijk goed op waarom zoveel mensen genieten van foto’s van het van deze knappe dame. Ook kan je gelijk genieten van de verleidelijke lach van de knappe atlete. Eveline Saalberg kan namelijk ontzettend lief lachen en dat maakt haar foto’s nog net even een stukje leuker om te zien.
De volle kadetjes van Eveline Saalberg

In tegenstelling tot wat je meestal ziet bij atletes, heeft Eveline Saalberg best wel volle rondingen. Kijk maar naar haar stevige kadetjes voor een goed voorbeeld. De prachtige brunette heeft een erg fijne foto online gezet waar je haar prachtige achterkant goed kan aanschouwen. De zeer aantrekkelijke dame weet overigens prima wat zo’n foto met haar fans doet. Maar ze vindt al die leuke reacties die ze krijgt te leuk om het niet te plaatsen. En natuurlijk krijgt Eveline een partij mooie reacties op deze foto. Ze heeft namelijk een van de mooiste achterkantjes van alle vrouwen in de atletiek. Daarmee heeft Eveline al een streepje voor op haar competitie.
Eveline Saalberg wordt een grote naam binnen de atletiek

Je hoort momenteel eigenlijk vooral veel over Lieke Klaver en Femke Bol, maar onthoud de naam Eveline Saalberg. Want deze knappe dame, daar ga je nog veel over horen. Met haar aantrekkelijke weet ze in ieder geval haar volgers keer op keer weer te imponeren. Dat is al genoeg reden om haar een beetje te blijven volgen bij wat ze doet. Maar de knappe brunette gaat ook zeker grote resultaten behalen binnen de atletiek. Een herhaling van het geslaagde WK zit er dan ook zeker in voor de knappe brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op.