Atlete Eveline Saalberg verovert mannelijke kijker met foto van haar troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eveline Saalberg is een ongelooflijk knappe atlete die net een geweldig resultaat heeft behaald op het WK Atletiek. Maar dat is niet het enige indrukwekkende aan deze dame.

De prachtige Eveline Saalberg is knapste van WK Atletiek

Vanwege het WK Atletiek beginnen de Nederlandse atletes ook een beetje op te vallen en wat blijkt? Daar zitten gewoon heel veel knappe dames tussen. Neem bijvoorbeeld Eveline Saalberg. Deze prachtige brunette is echt wel de moeite waard om de komende tijd eventjes in de gaten te houden. De aantrekkelijke dame behaalde geweldige resultaten op het WK en viel daardoor gelijk op. En wie even verder kijkt op de Instagram van de prachtige brunette, die ziet meteen waarom ze zo erg in de smaak valt. De ontzettend knappe Eveline Saalberg is namelijk een ongelooflijk aantrekkelijke verschijning.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eveline Saalberg (@evelinesaalberg)

Het heerlijk strakke lichaam van Eveline Saalberg

Zoals met alle goede atletes is ook Eveline Saalberg voorzien van een ontzettend goed lichaam. De aantrekkelijke brunette weet met haar heerlijke vormen al haar fans helemaal te laten genieten. De knappe atlete draagt tijdens haar wedstrijden en trainingen natuurlijk van die hele korte pakjes, waardoor je veel van haar lichaam te zien krijgt. En dan valt pas gelijk goed op waarom zoveel mensen genieten van foto’s van het lichaam van deze knappe dame. Ook kan je gelijk genieten van de verleidelijke lach van de knappe atlete. Eveline Saalberg kan namelijk ontzettend lief lachen en dat maakt haar foto’s nog net even een stukje leuker om te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eveline Saalberg (@evelinesaalberg)

De volle kadetjes van Eveline Saalberg

In tegenstelling tot wat je meestal ziet bij atletes, heeft Eveline Saalberg best wel volle rondingen. Kijk maar naar haar stevige kadetjes voor een goed voorbeeld. De prachtige brunette heeft een erg fijne foto online gezet waar je haar prachtige achterkant goed kan aanschouwen. De zeer aantrekkelijke dame weet overigens prima wat zo’n foto met haar fans doet. Maar ze vindt al die leuke reacties die ze krijgt te leuk om het niet te plaatsen. En natuurlijk krijgt Eveline een partij mooie reacties op deze foto. Ze heeft namelijk een van de mooiste achterkantjes van alle vrouwen in de atletiek. Daarmee heeft Eveline al een streepje voor op haar competitie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by diegomenzi (@diegomenzi)

Eveline Saalberg wordt een grote naam binnen de atletiek

Je hoort momenteel eigenlijk vooral veel over Lieke Klaver en Femke Bol, maar onthoud de naam Eveline Saalberg. Want deze knappe dame, daar ga je nog veel over horen. Met haar aantrekkelijke lichaam weet ze in ieder geval haar volgers keer op keer weer te imponeren. Dat is al genoeg reden om haar een beetje te blijven volgen bij wat ze doet. Maar de knappe brunette gaat ook zeker grote resultaten behalen binnen de atletiek. Een herhaling van het geslaagde WK zit er dan ook zeker in voor de knappe brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.