Ariel Winter: “Ik wil mijn billen terug”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ariel Winter dun

Actrice hoopt na afvalrace weer wat kilo’s aan te komen…

We spraken vorige week nog onze zorgen uit over het steeds tengerder wordende figuurtje van Ariel Winter. Vandaag zien we dat ze meteen iets met onze feedback heeft gedaan! De Modern Family-ster gaf op Instagram aan dat het de afgelopen maanden inderdaad erg hard is gegaan met haar ‘afvalrace’.

Als we naar de ‘nieuwe‘ Ariel keken, misten we haar billen en andere rondingen. De kleine actrice denkt daar precies hetzelfde over: “Ik wil mijn billen terug!” Ze gaat de komende tijd hard aan de slag om weer wat kilo’s in spiermassa aan te komen, en gaat voor een iets ‘gezondere’ look. Een pak van ons hart! Nu al die fillers nog uit je lippen, en we herkennen je weer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?