Ariel Winter: “Ik wil mijn billen terug”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ariel Winter dun

Actrice hoopt na afvalrace weer wat kilo’s aan te komen…

We spraken vorige week nog onze zorgen uit over het steeds tengerder wordende figuurtje van Ariel Winter. Vandaag zien we dat ze meteen iets met onze feedback heeft gedaan! De Modern Family-ster gaf op Instagram aan dat het de afgelopen maanden inderdaad erg hard is gegaan met haar ‘afvalrace’.

Als we naar de ‘nieuwe‘ Ariel keken, misten we haar billen en andere rondingen. De kleine actrice denkt daar precies hetzelfde over: “Ik wil mijn billen terug!” Ze gaat de komende tijd hard aan de slag om weer wat kilo’s in spiermassa aan te komen, en gaat voor een iets ‘gezondere’ look. Een pak van ons hart! Nu al die fillers nog uit je lippen, en we herkennen je weer!

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Gerelateerde berichten