Ariana Grande weer vrijgezel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ariana Grande vrijgezel

Zangeres verbreekt verloving…

Één maand had ze nodig om het zeker te weten: comedian Pete Davidson was de ware voor Ariana Grande. Toen de twee zich zo snel na Ariana’s breuk met de inmiddels aan een overdosis overleden Mac Miller verloofden, zetten veel mensen al vraagtekens. Toch leek het in orde: de twee gingen meteen samenwonen, namen matchende tattoos, kochten een zwijntje als huisdier – dingen die je niet met de eerste de beste doet, toch?

Toch is de ‘bubbel’ onlangs gebarsten. Te veel, te snel? Het schijnt dat de mooie zangeres het nog steeds zwaar met het overlijden van haar ex, maar ook de dodelijke aanslag tijdens haar optreden in Manchester heeft ze nog steeds niet verwerkt. Logisch natuurlijk. Misschien is het gewoon tijd voor een héééle lange vakantie?

Laatste nieuws

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten. 

Foto: Roos Reedijk van Kopen Zonder Kijken lastiggevallen door bekende fan

Roos Reedijk is dé interieurstyliste van Nederland. Doordat Roos altijd als styliste wordt ingezet tijdens het mega populaire programma Kopen Zonder Kijken heeft de blondine nu duizenden fans. Eén van haar grootste fans is deze Bekende Nederlander..

Sylvana IJsselmuiden probeert volgers te beïnvloeden met deze heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden beïnvloed mening van volgers door middel van een pikante foto. Wat wilt de blondine hiermee bereiken?

Gerelateerde berichten