Ariana Grande weer vrijgezel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ariana Grande vrijgezel

Zangeres verbreekt verloving…

Één maand had ze nodig om het zeker te weten: comedian Pete Davidson was de ware voor Ariana Grande. Toen de twee zich zo snel na Ariana’s breuk met de inmiddels aan een overdosis overleden Mac Miller verloofden, zetten veel mensen al vraagtekens. Toch leek het in orde: de twee gingen meteen samenwonen, namen matchende tattoos, kochten een zwijntje als huisdier – dingen die je niet met de eerste de beste doet, toch?

Toch is de ‘bubbel’ onlangs gebarsten. Te veel, te snel? Het schijnt dat de mooie zangeres het nog steeds zwaar met het overlijden van haar ex, maar ook de dodelijke aanslag tijdens haar optreden in Manchester heeft ze nog steeds niet verwerkt. Logisch natuurlijk. Misschien is het gewoon tijd voor een héééle lange vakantie?

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten