Ariana Grande weer vrijgezel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ariana Grande vrijgezel

Zangeres verbreekt verloving…

Één maand had ze nodig om het zeker te weten: comedian Pete Davidson was de ware voor Ariana Grande. Toen de twee zich zo snel na Ariana’s breuk met de inmiddels aan een overdosis overleden Mac Miller verloofden, zetten veel mensen al vraagtekens. Toch leek het in orde: de twee gingen meteen samenwonen, namen matchende tattoos, kochten een zwijntje als huisdier – dingen die je niet met de eerste de beste doet, toch?

Toch is de ‘bubbel’ onlangs gebarsten. Te veel, te snel? Het schijnt dat de mooie zangeres het nog steeds zwaar met het overlijden van haar ex, maar ook de dodelijke aanslag tijdens haar optreden in Manchester heeft ze nog steeds niet verwerkt. Logisch natuurlijk. Misschien is het gewoon tijd voor een héééle lange vakantie?

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!