‘Anti-Temptation Island’ binnenkort op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kennen allemaal de opzet van Temptation Island: maak het zo gemakkelijk mogelijk voor koppels om vreemd te gaan. Dat levert spraakmakende tv op. Dat het maar om één ding draaide lag er bij dit soort shows zelfs iets té dik bovenop: de makers kwamen in de problemen. Onverantwoord, iedereen tot s**s ‘dwingen’, vond men. Hoe los je dit probleem op, maar zorg je er wel voor dat de show spraakmakend blijft? Draai het om. Maak net als Netflix een ‘Anti-Temptation Island’: Too Hot To Handle.

Too Hot To Handle begint precies zoals alle andere realityshows op exotische locatie. Zonovergoten villa, beeldschone bewoners, weinig bedden, veel alcohol, zwembad: de ideale omgeving voor een avontuurtje dus. Dat mag, alleen win je er als kandidaat (behalve die tijdelijke ontlading) niks mee. Handjes boven de dekens dus!

Lees ook: Zitten we straks aan de Temptation Island 0,0?

Blijf-van-elkaars-lijf huis

De villa van Too Hot To Handle blijkt na instructies een soort blijf-van-elkaars-lijf huis. Kandidaten die zoenen of (een vorm van) s**s hebben met elkaar, ziet hun potentiële hoofdprijs aanzienlijk slinken. Bij elk ‘vergrijp’ gaat er geld uit de pot van 100.000 euro. Dit gaat dus de eerste realityshow zijn waarin je dronken jonge mensen voor de verandering  eens ‘nee’ ziet zeggen, en elkaar over ziet halen om ‘het’ niet te doen. Dat ‘het’ uiteindelijk wel gewoon gaat gebeuren, en zeker niet een enkele keer, kan je alvast met potlood invullen.

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!