‘Anti-Temptation Island’ binnenkort op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kennen allemaal de opzet van Temptation Island: maak het zo gemakkelijk mogelijk voor koppels om vreemd te gaan. Dat levert spraakmakende tv op. Dat het maar om één ding draaide lag er bij dit soort shows zelfs iets té dik bovenop: de makers kwamen in de problemen. Onverantwoord, iedereen tot s**s ‘dwingen’, vond men. Hoe los je dit probleem op, maar zorg je er wel voor dat de show spraakmakend blijft? Draai het om. Maak net als Netflix een ‘Anti-Temptation Island’: Too Hot To Handle.

Too Hot To Handle begint precies zoals alle andere realityshows op exotische locatie. Zonovergoten villa, beeldschone bewoners, weinig bedden, veel alcohol, zwembad: de ideale omgeving voor een avontuurtje dus. Dat mag, alleen win je er als kandidaat (behalve die tijdelijke ontlading) niks mee. Handjes boven de dekens dus!

Lees ook: Zitten we straks aan de Temptation Island 0,0?

Blijf-van-elkaars-lijf huis

De villa van Too Hot To Handle blijkt na instructies een soort blijf-van-elkaars-lijf huis. Kandidaten die zoenen of (een vorm van) s**s hebben met elkaar, ziet hun potentiële hoofdprijs aanzienlijk slinken. Bij elk ‘vergrijp’ gaat er geld uit de pot van 100.000 euro. Dit gaat dus de eerste realityshow zijn waarin je dronken jonge mensen voor de verandering  eens ‘nee’ ziet zeggen, en elkaar over ziet halen om ‘het’ niet te doen. Dat ‘het’ uiteindelijk wel gewoon gaat gebeuren, en zeker niet een enkele keer, kan je alvast met potlood invullen.

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Gerelateerde berichten