‘Anti-Temptation Island’ binnenkort op Netflix

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kennen allemaal de opzet van Temptation Island: maak het zo gemakkelijk mogelijk voor koppels om vreemd te gaan. Dat levert spraakmakende tv op. Dat het maar om één ding draaide lag er bij dit soort shows zelfs iets té dik bovenop: de makers kwamen in de problemen. Onverantwoord, iedereen tot ‘dwingen’, vond men. Hoe los je dit probleem op, maar zorg je er wel voor dat de show spraakmakend blijft? Draai het om. Maak net als Netflix een ‘Anti-Temptation Island’: Too Hot To Handle.

Too Hot To Handle begint precies zoals alle andere realityshows op exotische locatie. Zonovergoten villa, beeldschone bewoners, weinig bedden, veel alcohol, zwembad: de ideale omgeving voor een avontuurtje dus. Dat mag, alleen win je er als kandidaat (behalve die tijdelijke ontlading) niks mee. Handjes boven de dekens dus!

Lees ook: Zitten we straks aan de Temptation Island 0,0?

Blijf-van-elkaars-lijf huis

De villa van Too Hot To Handle blijkt na instructies een soort blijf-van-elkaars-lijf huis. Kandidaten die zoenen of (een vorm van) hebben met elkaar, ziet hun potentiële hoofdprijs aanzienlijk slinken. Bij elk ‘vergrijp’ gaat er geld uit de pot van 100.000 euro. Dit gaat dus de eerste realityshow zijn waarin je dronken jonge mensen voor de verandering  eens ‘nee’ ziet zeggen, en elkaar over ziet halen om ‘het’ niet te doen. Dat ‘het’ uiteindelijk wel gewoon gaat gebeuren, en zeker niet een enkele keer, kan je alvast met potlood invullen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!