Annekee Molenaar viert eerste dagen in München met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annekee Molenaar is in München aangekomen en beleeft daar de tijd van haar leven. Gelukkig deelt ze genoeg foto’s met haar volgers. 

De prachtige Annekee Molenaar staat natuurlijk voornamelijk bekend als de vriendin van Matthijs de Ligt. Overal waar hij gaat, daar gaat zij ook. En nu Matthijs voor Bayern München speelt, betekent het dat Annekee mee moet naar de Duitse stad. Dat vindt het knappe model niet heel erg, want ze heeft daar altijd al een keer naartoe gewild. Momenteel geniet ze van haar eerste dagen in de stad en die bevallen haar voor alsnog heel erg goed. Annekee zou niet zo snel meer terug willen. In Duitsland zit ze voorlopig wel goed.

Lees ook: Foto: Beeldschone Annekee Molenaar wisselt shirtje met Matthijs de Ligt
Annekee Molenaar beleeft mooie dagen in München

Op haar eerste dag in het mooie München moet Annekee natuurlijk even haar koffie fix hebben. Dat zet ze ook keurig op de foto. Als haar dag eenmaal begonnen is, dan gaat ze op avontuur. Annekee vindt het enorm spannend om in een nieuwe stad te wonen en ze besluit dat de beste manier om daarmee om te gaan is om lekker op avontuur te gaan. Ze trekt erop uit om zoveel mogelijk van de stad te zien. Annekee wil haar nieuwe woonplaats helemaal uit haar hoofd kennen, zodat ze precies weet wat ze kan beleven en waar. Dat is ook erg logisch, want als ze geen klussen heeft en Matthijs is bezig met voetbal, dan moet ze zich wel zien te vermaken. En dat kan niet als ze geen idee heeft hoe haar nieuwe stad eruit ziet. Dus trekt Annekee er lekker op uit.

München heeft prachtige natuur

Annekee is het type dat enorm houdt van een beetje rustig kunnen wandelen. Daar moet natuurlijk wel een mooi gebied voor gevonden worden. Dus neemt ze Matthijs mee naar een bosrijk gebied om te kijken of ze hier vaker kunnen wandelen en om alvast een romantisch momentje samen te hebben in hun nieuwe woonplaats. Beide missies lijken geslaagd aan de lieve foto te zien.

Annekee boft niet met het weer in München

In Nederland zijn net de warme en zonnige dagen een beetje achter de rug, maar Duitsland heeft voornamelijk regen gehad de afgelopen tijd. Annekee komt daar ook achter, wanneer ze haar paraplu tevoorschijn moet trekken tijdens haar tocht door de stad. Het si vooralsnog het eerste en enige minpuntje aan haar nieuwe woonplaats. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

Annekee en Matthijs erg gelukkig in nieuwe woonplaats

Samen met Matthijs de Ligt is Annekee Molenaar ontzettend gelukkig in München. De twee hebben het vooralsnog enorm naar hun zin. Ze genieten van elkaar en van al het mooie wat de stad te bieden heeft. Het belooft veel goeds, want München zal voorlopig nog wel de woonplaats blijven van de twee tortelduifjes. Tenminste, totdat Matthijs weer een beter aanbod krijgt natuurlijk. Maar vooralsnog lijken ze nog even in de Duitse stad te kunnen blijven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?