AnneKee Molenaar in droomdefensie van Juventus

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

AnneKee Molenaar, de vriendin van Juventus-speler Matthijs de Ligt, zag haar boyke dit weekend weer eens shinen zoals hij dat voor Ajax deed. Niet alleen de verdediger, ook AnneKee zelf blijkt een uitstekend (centraal) duo te vormen met de vriendin van één van de andere verdedigers van Juventus.

 © AnneKee Molenaar Instagram
© AnneKee Molenaar Instagram

Het zijn altijd de mannen op het veld die in het voetbal de meeste aandacht krijgen. Die multimiljonairs rennen zich een partijtje rot natuurlijk, maar we vergeten daardoor wel eens dat er op de tribune van zo’n voetbalstadion ook enorme toppers zitten.

Defensief droomduo: AnneKee en Michela

Er is één maar: deze hoogtepunten van de wedstrijd halen de samenvattingen niet (vaak genoeg). Daarom mogen wij ons gelukkig prijzen dat Instagram bestaat. Niet alleen Matthijs de Ligt vertrok, ook zijn lieffie AnneKee Molenaar is tegenwoordig in Turijn te vinden. Daardoor zit ook zijn vriendin in een soort overgangsperiode. Daarom is het maar wat handig dat de wederhelften van Matthijs’ verdedigingsmaten niet te beroerd zijn om een helpende hand uit te steken.

Hun mannen strijden wel met elkaar, om een plekje in de defensie. Daar is op de tribune dus weinig van te zien. Zo gaat AnneKee best wel lekker met de knappe kant van Daniele Rugani, een Italiaanse centrumverdediger en dus directe concurrent van onze Matthijs. Het is misschien maar goed dat zij op de tribune plaatsneemt; probeer deze chick maar eens te passeren zonder je (nek)spier te verrekken….

(Lees verder na afbeelding)

Het alternatief: Martina

Je hoeft niet eens op een voetbalveld te zijn om te beseffen dat je Michela Persico niet zomaar voorbij komt. Het is dan ook onwaarschijnlijk dat Juventus-trainer Maurizio Sarri op de tribune is gaan kijken. Gelukkig (voor Matthijs) is de voetbalkleedkamer verboden terrein voor de spelersvrouwen, anders had Michela even kunnen influencen dat Rugani in de basis moet starten.

Kijk je naar de vrouw van de speler die wél naast De Ligt stond (Leonardo Bonucci) dan is negentig minuten concentreren op andere zaken een utopie. Martina Maccari staat al jaren haar vrouwtje naast Leonardo Bonucci en laat zien over bijzondere kwaliteiten te beschikken.

(Lees verder na afbeelding)

De lappenmand: Carolina

Bonucci is een Italiaanse slager op voetbalschoenen. Enkels zijn het favoriete maaltje van zijn gestrekte been, maar het is ook volkomen te begrijpen dat deze Italiaan ook geen genoeg kan krijgen van de Martina-pap die hij nu al jarenlang nuttigt.

De échte concurrent van De Ligt zit echter zelf al een tijdje op de tribune. Giorgio Chiellini zit daar samen met zijn vrouw Carolina Bonistalli te kijken naar de wedstrijden. De 35-jarige verdediger van Juventus is al een tijd ernstig geblesseerd. Blessure of niet: Carolina en Martina konden klaarblijkelijk niet op de foto met AnneKee en Michela. Eén geluk: ook zonder die twee zonnestraaltjes kunnen deze dames shinen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?