Anna Nooshin schaamt zich voor lichaamshaar dat blijft terugkomen op één bijzonder plekje (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Anna Nooshin schaamt zich kapot voor haar lichaamshaar dat blijft terugkomen. Nergens groeit het meer maar op één bijzonder plekje komt het maar terug!

Anna Nooshin heeft een nieuw verhaal op Instagram geplaatst. Ze praat hier over haar lichaamshaar. De influencer laat weten dat trouwe volgers dit al wisten, maar dat haar hele gelaserd is. Hierdoor groeien er geen haren meer op haar. Dit gaat overal goed op één plekje na. Haar oksels blijven op een of andere manier toch wat haar produceren. Ze schaamde zich om het te laten zien, maar toen bedacht ze dat toch iedereen haar groeit en dat dat heel normaal is. Dus liet ze het toch maar even zien. Terwijl ze dit verteld staat ze ook nog eens in haar topje wat haar ‘vriendinnen’ bij elkaar proberen te houden, dus mannen zullen dit nog interessanter vinden. Op het laatst wilt ze nog van de mensen weten op ze het ook weghalen of het meer laten staan.

Wil je de video zelf bekijken? Klik dan hier!

Anna Nooshin

Anna Nooshin vind zichzelf toch echt de beste

Als model en influencer vind Anna Nooshin zichzelf het knapst. Zo komt het over in video’s aangezien ze er altijd wel goed uitziet. Zelfs in ieder klein filmpje van een paar seconden. Door haar pluspunten ook nog vaak te laten zien, wordt het voor de volgers ook steeds leuker. Maar als model zijnde mag je ook wel die herkenning krijgen!

Meer zien van Anna Nooshin doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van influencer Anna Nooshin? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst Anna foto’s van sponsordeals, waar ze er alles aan doet om het product en ook zichzelf er zo goed mogelijk op te zetten. Daarnaast plaatst ze ook vaak modellenfoto’s. Ook geeft ze je af en toe een kijkje in haar privéleven. In ieder geval is het het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.