Anna Nooshin, Doutzen Kroes en Maan: deze 6 bekende vrouwen stonden op de Dam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is je vast niet ontgaan: het ‘Damprotest’ van maandag, Tweede Pinksterdag. Er is dan ook heel wat om te doen. we nemen echter aan dat je de serieuze berichtgeving rondom dit hele gebeuren inmiddels wel een beetje zat bent geworden. Daarom houden we het heerlijk luchtig en doen we verslag van de bekende vrouwen die op de Dam te vinden waren.

1. Anna Nooshin

De eerste damdame betreft Anna Nooshin. Anna sprak zich een paar dagen geleden ook al uit over de protesten in Amerika. Dat was volgens Anna blijkbaar niet genoeg. Daarom besloot de brunette om tussen een enorme mensenmassa op de Dam te gaan staan.

Anna Nooshin dam

Beeld: Anna Nooshin / Instagram

2. Doutzen Kroes

Dat Doutzen Kroes zich graag bezighoudt met politieke kwesties, is geen geheim. Zo kwam de Friese schone al eerder op voor vrouwenrechten en is ze niet bepaald dol op Donald Trump. De kans om zich even te laten zien op de Dam, liet ze dan ook natuurlijk niet aan zich voorbij gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

3. Famke Louise

Nog een dame die zich op de Dam bevond op Tweede Pinksterdag was Famke Louise. Famke steekt haar aanwezigheid overigens niet onder stoelen of banken en plaatste de volgende video op haar Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

4. Joann van den Herik

Nog zo’n dame die zich op de Dam vertoonde die maandagavond: Joann van den Herik. Je weet wel, dat nichtje van Gigi Hadid. Joann deed er nog een schepje bovenop en ging zelfs met een bord het Damplein op.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JoJo (@joannvdherik) op

5. Georgina Verbaan

Dat Georgina Verbaan niet vies is van demonstraties weten we natuurlijk allemaal. Het was dan ook afwachten tot het moment waarop Georgina Verbaan gespot werd tijdens het Damprotest.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

6. Maan de Steenwinkel

De enige vrouwelijke BN’er uit dit lijstje die géén foto van zichzelf op de Dam heeft geplaatst, is Maan de Steenwinkel. Zou het een gevalletje ‘oeps vergeten’ zijn, of zou de hoeveelheid ellende hebben gezien, die de bovenstaande kandidaten over zich heen gekregen hebben van hun fans?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!