Anna Nooshin, Doutzen Kroes en Maan: deze 6 bekende vrouwen stonden op de Dam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is je vast niet ontgaan: het ‘Damprotest’ van maandag, Tweede Pinksterdag. Er is dan ook heel wat om te doen. we nemen echter aan dat je de serieuze berichtgeving rondom dit hele gebeuren inmiddels wel een beetje zat bent geworden. Daarom houden we het heerlijk luchtig en doen we verslag van de bekende vrouwen die op de Dam te vinden waren.

1. Anna Nooshin

De eerste damdame betreft Anna Nooshin. Anna sprak zich een paar dagen geleden ook al uit over de protesten in Amerika. Dat was volgens Anna blijkbaar niet genoeg. Daarom besloot de brunette om tussen een enorme mensenmassa op de Dam te gaan staan.

Anna Nooshin dam

Beeld: Anna Nooshin / Instagram

2. Doutzen Kroes

Dat Doutzen Kroes zich graag bezighoudt met politieke kwesties, is geen geheim. Zo kwam de Friese schone al eerder op voor vrouwenrechten en is ze niet bepaald dol op Donald Trump. De kans om zich even te laten zien op de Dam, liet ze dan ook natuurlijk niet aan zich voorbij gaan.

3. Famke Louise

Nog een dame die zich op de Dam bevond op Tweede Pinksterdag was Famke Louise. Famke steekt haar aanwezigheid overigens niet onder stoelen of banken en plaatste de volgende video op haar Instagram.

4. Joann van den Herik

Nog zo’n dame die zich op de Dam vertoonde die maandagavond: Joann van den Herik. Je weet wel, dat nichtje van Gigi Hadid. Joann deed er nog een schepje bovenop en ging zelfs met een bord het Damplein op.

5. Georgina Verbaan

Dat Georgina Verbaan niet vies is van demonstraties weten we natuurlijk allemaal. Het was dan ook afwachten tot het moment waarop Georgina Verbaan gespot werd tijdens het Damprotest.

6. Maan de Steenwinkel

De enige vrouwelijke BN’er uit dit lijstje die géén foto van zichzelf op de Dam heeft geplaatst, is Maan de Steenwinkel. Zou het een gevalletje ‘oeps vergeten’ zijn, of zou de hoeveelheid ellende hebben gezien, die de bovenstaande kandidaten over zich heen gekregen hebben van hun fans?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!