Angela Schijf verbaast iedereen met strakke jurk op Musical Awards

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Angela Schijf mocht zich eindelijk weer eens helemaal optutten voor een award uitreiking. De Flikken Maastricht actrice koos dit keer niet voor een jeans en trui.

Wat een spannende outfit had Angela Schijf aan laatst. De prachtige actrice verscheen op de rode loper in een erg strakke jurk die niks aan de verbeelding overliet.

Angela Schijf laat lichaam zien

Meestal is Angela Schijf redelijk conservatief gekleed. Met haar strakke coltrui of degelijke outfit laat ze niet teveel van haar lichaam zien. Dan hebben we het natuurlijk over Angela in het ‘normale’ leven en niet tijdens de opnames voor Meisje van Plezier. Tijdens deze serie liet Angela helemaal niks aan de verbeelding over en trok ze alle aandacht naar zich toe. Nu mocht Angela een award voor Beste Musical uitreiken op het Musical Awards gala. Hiervoor is de actrice helemaal in de stijgers gezet. Angela draagt een groene jurk vol met glitters. De jurk zit helemaal gevormd om het lichaam van Angela. Er is zeker te zien dat Angela nog veel sport want zo’n strak figuur krijg je niet zomaar. Op de foto’s die Edwin Smulders maakte, is te zien dat Angela straalt in de mooie jurk. Als accessoire heeft Angela een soort halsband om haar nek, die, net als de jurk, enorm strak zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial)

Angela Schijf als witte engel

Angela Schijf mag naast awards uitreiken voor musicals zelf ook nog mee spelen in een nieuwe musical. Albert Verlinde maakte namens zijn productie team eerder al bekend dat ze enorm blij zijn om Angela in hun musical te mogen hebben. Albert Verlinde noemt Angela Schijf één van de grootste actrices van Nederland. Hierover zegt hij: ”Iedere rol die ze speelt weet ze zo eigen te maken dat dit voor het publiek geweldig is om naar te kijken.” Om deze reden mag Angela een hoofdrol spelen in de musical. Ze is te zien als engelbewaarder tijdens haar comeback in de musical scene. Angela plaatste onderstaande foto’s met de eerste scene beelden van Het dagboek van een herdershond. Bij de Instagram foto scheef Angela dat de eerste reacties positief zijn en de eerste voorstelling bijna gaat beginnen. Daarna schrijft Angela ook nog dat de eerste zenuwinzinkingen gelukkig ook over zijn. Nu moet er wel gezegd worden dat Angela wel eens charmantere outfits aan heeft gehad dan dit engelen pak, maar goed alles voor een rol.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial)

Angela Schijf in succesvolle podcast

AvroTros heeft een podcast gelanceerd die helemaal gaat over hit serie Flikken Maastricht. Iedereen in Nederland kent Angela Schijf als de strenge politie agente Eva van Dongen. Het politie duo van Eva en Wolf is al jaren een gouden team. De serie is en blijft heel populair en daar heeft AvroTros op ingespeeld. Zo worden er in Flikken de Podcast door zowel acteurs als crewleden allerlei geheimen van de serie vertelt. Want doet Angela Schijf al deze spannende stunts allemaal zelf of niet? De podcast heeft na 2 maanden al 200.000 streams en is dus een echte hit. Fans mogen ook vragen stellen die de acteurs dan gaan beantwoorden. Het enige nadeel is dat we tijdens een podcast niet naar de knappe Angela Schijf kunnen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!