Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Zangeres Amy Vol van de meidengroep OG3NE staat bekend als een erg vrolijk en spontane vrouw. Van de drie zusjes van OG3NE is zij toch absoluut de leukste van het stel. Haar zus Lisa kan als oudste nogal serieus zijn en haar tweelingzus Shelley is toch iets meer terughoudend. Maar Amy houdt ervan om lekker spontane en leuke acties te ondernemen. Ze is dan ook het gekste zusje, maar op een goede manier. Op haar nieuwste foto geeft ze al haar volgers een intiem kusje. Gewoon om even te laten zien dat ze om hen geeft. Wat een lieve meid is Amy toch ook. Het gebaar wordt in ieder geval erg gewaardeerd door haar volgers.

Lees ook: Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Amy Vol is de enige reden dat je naar OG3NE kijkt

Natuurlijk bestaat OG3NE uit drie prachtige meiden, elk met hun eigen kwaliteiten en charmes. Het is ook een beetje oneerlijk om de drie zusjes met elkaar te vergelijken. Maar als je dat toch zou doen, dan zal je zien dat Amy er toch echt met vlag en wimpel bovenuit steekt. Amy is de reden dat zoveel mensen OG3NE volgen. Als Amy morgen zou stoppen, dan zouden de concerten van OG3NE langzaam leeg lopen. Haar energie op het podium, positieve houding en natuurlijk haar verleidelijke lichaam zorgen ervoor dat elk optreden van OG3NE een feestje is om naar te mogen kijken. En niemand wil dat feestje natuurlijk missen, dus daarom zijn alle shows en optredens van OG3NE altijd meteen uitverkocht. Maar de succesformule van de groep hangt zeker samen met de spontane Amy. Zonder haar beeldschone en strakke lichaam en pure aantrekkingskracht zou er weinig van de meidengroep overblijven.

Amy is ook het meest verleidelijke zusje van OG3NE

Behalve haar leuke en spontane persoonlijkheid is er nog een goede reden om Amy in de gaten te houden op al haar sociale kanalen. En dat is namelijk haar enorm verleidelijke figuur. Amy komt van nature heel spannend over en weet alle aandacht op zich te vestigen met haar strakke jurkjes en korte rokjes. Amy vindt het stiekem ook wel erg leuk om zich in al die verleidelijke pakjes te hijsen. Dat is ook goed te begrijpen, want ze ziet er absoluut geweldig uit als ze zo’n spannend pakje draagt. Er zijn maar weinig vrouwen in Nederland die er zowel verleidelijk als charmant uit zien in een jurkje zo strak als die van May. Maar toch weet ze het voor elkaar te krijgen. Het is een zeldzaam talent wat Amy maar al te graag inzet om het mensen naar hun zin te maken. En daarom is ze toch zeker het leukste zusje van meidengroep OG3NE.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Vol (@amyog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.