Amazon Prime verrast abonnees met krankzinnige 66% prijsstijging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederlandse abonnees van streamingsdienst Amazon Prime krijgen een bittere pil te slikken: de kosten gaan flink omhoog.

Amazon Prime is één van de populairste streamingsdiensten. Naast een hoop populaire series en films, zitten er ook een hoop Amazon-voordeeltjes aan verbonden. Vandaar dat een hoop Nederlanders het abonnement, dat voorheen slechts 2,99 euro per maand kostte, goed konden waarderen. Vandaar dat onderstaande mailtje, dat onlangs naar alle Nederlandse Prime-abonnees werd gestuurd, trouwe gebruikers flink verraste. De maandelijkse kosten worden binnenkort namelijk bijna verdubbeld…

Abonnee-prijs Amazon Prime uit het niets bijna verdubbeld

Zo gaan de lasten voor Amazon Prime van €2,99 maar liefst 66% omhoog richting €4,99 per maand. Amazon verklaart dat de extra opbrengsten geïnvesteerd kunnen worden om de dienst nog beter voor haar abonnees te maken. Toch blijft het voor velen een bittere pil, aangezien de dienst voor deze prijs al prima was. Wat nóg meer steekt: de prijsverhoging geldt enkel voor Nederland. Onze Belgische buren mogen bijvoorbeeld vooralsnog blijven genieten van een maandprijs van €3. En die twee euro verschil stapelt zich op jaarniveau natuurlijk behoorlijk op!

Is Amazon Prime het geld nog waard?

Abonnees van Amazon Prime zullen zich dan ook afvragen of de dienst het geld nog waard is. Zeker als ze zo verrast kunnen worden met plotselinge prijsstijgingen! Toch zal het voor velen een moeilijke keus worden. De streamingsdienst is namelijk ongekend populair en host shows die je écht niet wil missen. Zo kan je daar onder andere de John Wick-spinoff serie The Continental volgen, maar ook hitshow The Summer I Turned Pretty vangt Amazon Prime miljoenen kijkers. En dan hebben we peperdure serie Lord of the Rings: The Rings of Power nog niet eens genoemd! Of er dan ook veel abonnees op zullen zeggen valt nog maar te zien….

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!