Amanda Bynes niet langer ‘good girl next door’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze was dé girl next door van 10 jaar geleden, Amanda Bynes. Van dat onschuldige imago is echter niks meer over…

Dé girl next door

Amanda Bynes (33), de naam alleen doet bij de meesten geen lichtje branden. Bij het vrouwelijke deel van de bevolking gaat dit lichtje pas branden, wanneer er met filmtitels als She’s the man en Easy A gestrooid wordt. Het mannelijke deel van de populatie daarentegen krijgt pas een aha-momentje bij het zien van een kiekje van Amanda.

(lees verder na de afbeelding)
De good girl next door is verhuisd

Wie net al verder swipete naar de tweede afbeelding heeft al een vermoeden waar deze kop op slaat. Van de ooit zo onschuldig ogende actrice is namelijk niets, maar dan ook echt niets meer over. Ze is overgenomen door Amanda’s donkere tweelingzus.

(lees verder na de afbeelding)

Een donkere tweelingzus, die van het vernietigen van dit imago haar levenswerk gemaakt lijkt te hebben. En, eerlijk is eerlijk: het lukt de beste meid aardig. Zo begon ze haar ‘meesterplan’ al in 2010, toen Amanda Bynes zicht terugtrok uit de filmindustrie ‘om aan zichzelf te werken’. In 2012 werd echter bekend dat Amanda een paar ‘incidentjes’ had met het Amerikaanse rechtssysteem. Oeps…

Helaas voor Amanda bleef het niet alleen bij deze run ins met het recht. In 2014 werd namelijk bekend dat de actrice een drugsverslaving én een psychische stoornis had, waarvoor ze een lange periode is behandeld.

Een tattoo in haar gezicht…

In 2019 leek het tij zich echter eindelijk te keren voor de She’s the Man-actrice. Ze kondigde haar nieuwe relatie aan én leek beter in haar vel te zetten. Des te geshockter waren haar fans toen ze op de allerlaatste dag van 2019 geconfronteerd werden met het onderstaande kiekje. Waar velen nog hoopten dat het hier om een plakplaatje ging, liet Amanda haar fans weten dat het om een échte tattoo ging.

(lees verder na de afbeelding)

Amanda Bynes wordt MILF

In februari van dit jaar leek er dan eindelijk positief nieuws naar buiten te komen over de favoriete actrice uit de 00’s van velen: ze was verloofd. Ja, precies: was verloofd. Twee weken later maakte Bynes namelijk bekend de relatie te hebben verbroken. Gelukkig weten we inmiddels hoe het gecompliceerde leven van deze dame in elkaar steekt, en was het inderdaad niet lang wachten op weer een nieuw nieuwtje. Amanda en haar vriend Paul zijn weer bij elkaar.

En dat is nog niet alles. De van oorsprong donkerblonde actrice wordt moeder. Zou dat dan dé ommekeer in het leven van de ooit zo geliefde Amanda Bynes zijn? We kunnen het alleen maar hopen. Een ding is in ieder geval zeker: de Amanda van 10 jaar gelden wordt toch echt wel gemist…

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...