Alles over die leuke architecte Britta van De Perfecte Verbouwing

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Architecte Britta van Egmond van het programma De Perfecte Verbouwing is een echte publiekslieveling.

De Perfecte Verbouwing

De kans is groot dat je het RTL4-programma De Perfecte Verbouwing al wel eens aan je voorbij hebt zien komen. Je weet wel, dat nieuwe huizenprogramma dat gepresenteerd wordt door niemand minder dan Nicolette Kluijver. In De Perfecte Verbouwing zetten stellen een VR-bril op, waarmee ze kunnen zien hoe hun verbouwde huis eruit zal gaan zien.

In De Perfecte Verbouwing krijgen stellen altijd twee ontwerpen voorgeschoteld. Er zijn namelijk altijd twee gastarchitecten aanwezig, die elk met een eigen ontwerp komen. Één van die architecten van De Perfecte Verbouwing is Britta van Egmond. En ja, daar moeten we het toch echt even over hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britta van Egmond (@brittavanegmond)

Die leuke architecte Britta van Egmond

Architecte Britta van Egmond is namelijk een echte publiekslieveling te noemen. Zo komen de ontwerpen van Britta in De Perfecte Verbouwing regelmatig als winnaar uit de bus. Deze dame beschikt dan ook over een flinke dosis smaak. Over smaak gesproken, Britta’s ontwerpen zijn overigens niet het enige dat bij de kijkers in de smaak valt. De kijkers van De Perfecte Verbouwing weten de architecte zelf ook aardig te waarderen. Het is voor de meeste mannen dan ook bepaald geen straf om een avondje ‘braaf’ mee te kijken met het favoriete programma van vrouwlief.

Waarom vinden we Britta zo leuk?

Waarom vinden we architecte Britta eigenlijk zo leuk? De meest voor de hand liggende verklaring is Britta’s verschijning natuurlijk. Het is geen verrassing dat menig man in katzwijm valt als Britta in beeld voorbij komt. Blonde haren, lange benen en zakelijke jurkjes zijn nou eenmaal een gevaarlijke combinatie. Daar is het vrouwelijke deel van de cast van de Netflix-serie Suits een mooi voorbeeld van.

Deze architecte is een echte zakenvrouw

Een andere verklaring voor onze fascinatie voor architecte Britta van Egmond zou kunnen zijn dat de Nederlandse man toch stiekem wel een zwak blijkt te hebben voor onafhankelijke zakenvrouwen. Daar is Britta ten slotte een schoolvoorbeeld van. Britta runt samen met haar broer Diederik van Egmond namelijk een architectenbureau, genaamd Van Egmond Architecten. Samen zijn ze niet alleen verantwoordelijk voor heel wat nieuwbouwprojecten in woonplaats Noordwijk, maar ook voor heel wat projecten door de rest van het land.

Gaan we meer van Britta zien?

Na het succes van Britta als architecte van De Perfecte Verbouwing vragen we ons vanzelfsprekend af of we de blondine nog vaker op televisie voorbij zullen zien komen. Wie weet, misschien zal Britta ooit wel de rol van bouwkundige Bob overnemen als huisarchitect van het programma Kopen Zonder Kijken. Hoe dan ook, als er meer Britta gerelateerde programma’s op televisie zullen verschijnen, hebben we zo het vermoeden dat de kijkcijfers niet tegen zullen vallen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britta van Egmond (@brittavanegmond)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britta van Egmond (@brittavanegmond)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britta van Egmond (@brittavanegmond)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!