Alex Morgan twerkt om WK-overwinning te vieren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Alex Morgan WK twerken

We snappen dat het nog een beetje steekt, en dat die vieze nasmaak na de teleurstellende WK-finale nog niet helemaal weg is, maar we gaan je helpen om over deze zoveelste verloren WK-finale heen te komen. Schrik niet, dat gaan we doen met een filmpje van feestvierende Amerikanen. Zie het niet als zout in de wond, maar als motivatie: de volgende keer staan Jackie Groenen, Lieke Martens en Daniëlle van de Donk elkaar al twerkend te overgieten met champagne!

Deze keer moeten we het ‘helaas’ doen met een billen-schuddende Alex Morgan. De Amerikaanse dames zijn inmiddels gewend aan winnen, maar zijn zeker niet minder blij na het winnen van hun vierde wereldtitel. Moet een mooi feestje geweest zijn!

Oranje Leeuwinnen komen tekort

Inderdaad, die penalty was vrij goedkoop, en inderdaad, die Amerikaanse dames waren best irritant op het veld, maar ook wij hadden snel gezien dat een overwinning in de WK finale erg lastig zou gaan worden. Ruimte voor een mazzelgoaltje – waar we er genoeg van gemaakt hebben dit toernooi – was er nauwelijks. De Oranje Leeuwinnen moesten vooral tegenhouden.

Het was leuk geweest om deze grootmacht in het vrouwenvoetbal van de troon te trappen, maar het is duidelijk dat we qua spel gewoon nog niet goed genoeg zijn om Amerika te verslaan. We kunnen sowieso niet zeggen dat de Leeuwinnen denderend speelden dit WK. We gaan het gewoon zeggen: het algemene niveau van de landen is gewoon niet zo hoog. Ook met matig spel, een beetje geluk en veel inzet kan je ver komen. Genoten hebben we zeker, maar vooral van de leuke groep en de fighting spirit. We willen, nu de hele campagne voorbij is, voorzichtig zijn met kritiekloze trots. Alles met de mantel der liefde bedekken helpt de kijkcijfers en de publieke opinie, maar of het echt goed voor de sport is?

Een WK-finale is mooi, maar de manier waarop we ‘m bereikt hebben mag niet de standaard zijn. Het niveauprobleem van het vrouwenvoetbal is met deze prestatie niet in één klap opgelost. Stelselmatig worstelen met aannames, balcontrole en simpele passes kan en mag niet het kenmerk van vrouwenvoetbal zijn, en dat hoeft gelukkig ook niet! We weten zeker dat het in de toekomst alleen maar beter, en dus leuker gaat worden. Wij gaan het de volgende keer sowieso weer met plezier volgen!

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten