Alcoholisme en lustobjecten op Merels bank

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Merel Westrik Ladies Night

Lieve vrienden, gister was het alweer tijd voor aflevering twee van Ladies Night. Het stukje TV waar je vrouw naar kijkt voor haar weloverwogen meningen aan het koffiezetapparaat en waar jij naar kijkt zodat je niet naar je vrouw hoeft te kijken.

Mijn vriendin is geen Merel…

De aflevering begint al opvallend. Merel Westrik, in een pak dat eruitziet alsof het drie keer ons maandsalaris kost legt uit hoe ze net als ieder ander normaal gesproken op de bank ploft met een spijkerbroek en een te grote wollen trui en haar bakje thee. Ze is net als alle vrouwen. Maar toen ik naar rechts keek naar mijn vriendin in haar spijkerbroek, te grote wollen trui en met haar kop thee kon ik alleen maar denken: “die lijkt in de verste verte niet op Merel Westrik. Merel jij leugenaar”

..Maar lijkt wel op Tjitske

Tjitske Reidinga had ook wat te klagen, want blijkbaar is dat wat er gebeurt als je vier vrouwen op een bank zet. Of ze beledigen andere vrouwen die ze gezamenlijk niet mogen (arme Sylvie). Maar Tjitske mocht haar zegje doen. Die had blijkbaar tijdens het opruimen van haar zolder oude foto’s gevonden waarop ze er als een enorm lekker ding op stond. In haar eigen woorden, een lustobject. Wij kunnen je verklappen Tjitske, er zijn veel mannen die nog steeds een beschuitje met je zouden eten. Ik ben er een van, het bewijs zit naast me op de bank met haar gore kop kamillethee.  

olcaygulsen

Olcay niet Okay

Ook schoof Olcay Gulsen aan. Dat ze dat nog in een rechte lijn kon lopen was in eerste instantie niet zo verassend, totdat ze openhartig begon te vertellen over haar alcoholgebruik. Het meest opvallende aan haar week was dat ze drie dagen geen alcohol had gedronken. DRIE hele dagen, poe hé, Wij hangen alvast de vlag uit.

Al moeten we bekennen dat we ons toch wel verbonden voelde met Olcay. Niemand op de redactie kon zich namelijk herinneren wanneer de laatste dag was dat we niet gedronken hadden. Een vreemd soort sympathie wakkerde op. Geen van de dames op de bank leek haar te corrigeren of er veel om te geven. Dus ik heb nu met mijn vriendin afgesproken dat zij uit sympathie nu ook elke avond een drankje gaat doen als wijze van steunbetuiging. Komt mij ook weer uit, kan ik wat langer ongestoord naar Merel kijken, die helaas nog steeds niet mijn vriendin is.  

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Gerelateerde berichten