Alcoholisme en lustobjecten op Merels bank

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Merel Westrik Ladies Night

Lieve vrienden, gister was het alweer tijd voor aflevering twee van Ladies Night. Het stukje TV waar je vrouw naar kijkt voor haar weloverwogen meningen aan het koffiezetapparaat en waar jij naar kijkt zodat je niet naar je vrouw hoeft te kijken.

Mijn vriendin is geen Merel…

De aflevering begint al opvallend. Merel Westrik, in een pak dat eruitziet alsof het drie keer ons maandsalaris kost legt uit hoe ze net als ieder ander normaal gesproken op de bank ploft met een spijkerbroek en een te grote wollen trui en haar bakje thee. Ze is net als alle vrouwen. Maar toen ik naar rechts keek naar mijn vriendin in haar spijkerbroek, te grote wollen trui en met haar kop thee kon ik alleen maar denken: “die lijkt in de verste verte niet op Merel Westrik. Merel jij leugenaar”

..Maar lijkt wel op Tjitske

Tjitske Reidinga had ook wat te klagen, want blijkbaar is dat wat er gebeurt als je vier vrouwen op een bank zet. Of ze beledigen andere vrouwen die ze gezamenlijk niet mogen (arme Sylvie). Maar Tjitske mocht haar zegje doen. Die had blijkbaar tijdens het opruimen van haar zolder oude foto’s gevonden waarop ze er als een enorm lekker ding op stond. In haar eigen woorden, een lustobject. Wij kunnen je verklappen Tjitske, er zijn veel mannen die nog steeds een beschuitje met je zouden eten. Ik ben er een van, het bewijs zit naast me op de bank met haar gore kop kamillethee.  

olcaygulsen

Olcay niet Okay

Ook schoof Olcay Gulsen aan. Dat ze dat nog in een rechte lijn kon lopen was in eerste instantie niet zo verassend, totdat ze openhartig begon te vertellen over haar alcoholgebruik. Het meest opvallende aan haar week was dat ze drie dagen geen alcohol had gedronken. DRIE hele dagen, poe hé, Wij hangen alvast de vlag uit.

Al moeten we bekennen dat we ons toch wel verbonden voelde met Olcay. Niemand op de redactie kon zich namelijk herinneren wanneer de laatste dag was dat we niet gedronken hadden. Een vreemd soort sympathie wakkerde op. Geen van de dames op de bank leek haar te corrigeren of er veel om te geven. Dus ik heb nu met mijn vriendin afgesproken dat zij uit sympathie nu ook elke avond een drankje gaat doen als wijze van steunbetuiging. Komt mij ook weer uit, kan ik wat langer ongestoord naar Merel kijken, die helaas nog steeds niet mijn vriendin is.  

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten