Ajax-speler Kenneth Taylor krijgt wind van voren tijdens romantisch tripje met vriendin Jade Anna (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kenneth Taylor wordt belachelijk gemaakt op Instagram onder de foto’s van Jade Anna! De Ajax speler past nog niet helemaal in het plaatje van perfect vriendje van een influencer…

Jade Anna heeft het natuurlijk lang verborgen kunnen houden dat ze een relatie heeft met de bekende voetballer Kenneth Taylor van Ajax. Nu het al een tijdje bekend is komen er steeds meer foto’s waar hij dan toch op staat, maar nog steeds is dat bijna nooit. Wel is hij de nieuwe vaste fotograaf van Jade. Hij kan daar maar beter niet zijn beroep van maken, want hij krijgt de wind van voren in de reacties! Mensen laten weten dat hij totaal niet kijkt naar het tegenlicht, waardoor de foto’s van de knappe influencer donkerder worden. Deze foto’s zijn in Hollywood gemaakt. De twee zijn hierheen om lekker vakantie te houden, aangezien Kenneth nu vrij is van voetbal. We zullen nog wel meer foto’s te zien krijgen en misschien zelfs een keer mét de voetballer zelf!

Bekijk de foto’s hier nu zelf!

Jade Anna slechte foto kenneth

Jade Anna geniet van tripje naar Los Angeles

Jade Anna is zeker iedere maand wel weer ergens anders heen. Ze is nog niet eens zo lang geleden in de Verenigde Staten geweest. Ook zijn ze voor deze trip naar de VS, maar ongeveer een weekje thuis geweest. Hiervoor waren ze ook samen eventjes naar Ibiza van de zon genieten. Wat een leven! Normaal krijgt Jade ook veel gesponsord van de vakanties, maar die zullen nu veel gesponsord worden door haar vriend. Die zal niet krap bij kas zitten als Ajax speler.

Meer zien van Jade Anna kan op Instagram

Wil jij nou meer zien van de Nederlandse blondine Jade Anna? Neem dan even een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze van alles en nog wat. Van vakantiebeelden en leuke tripjes naar festivals tot privébeelden en modellenwerk. Genoeg om te bekijken dus en zeker even de moeite waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.