Actrice Bertrie Wierenga zaait verwarring: van welke GTST-collega is ze nou zwanger?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Van welke GTST-collega is Bertrie Wierenga nou zwanger? Het bleef maar een onduidelijk verhaal, maar we hebben een antwoord!

Als je GTST volgt zal je je ook vast bezighouden met het verhaal van Bertrie Wierenga. Het is namelijk zo dat Bertrie in de serie een baby heeft van Rik (Ferri Somogyi) of Richard (Edwin Jonker). Maar in het echt is ze ook zwanger van een GTST-collega. Maar dat is dus Dorian Bindels, die als vader speelt. Zo gingen er drie namen rond, maar wisten mensen het even niet meer hoe het nu zat. Zelfs Bertrie was even verward! De actrice vond het wel tijd om het duidelijk te maken, dus heeft ze een story gemaakt met de tekst “Neeeeeeheee het is van Dorian Bindels”. Nu is het voor niemand onduidelijk meer.

Bekijk hier zelf de story waar Bertrie het duidelijk maakt!

Bertrie Wieringa baby

De loopbaan van Bertrie Wierenga

Bertrie Wierenga begon al zeer vroeg met haar carrière. Zo stond ze al toen ze 10 jaar was op het podium voor de musical Oliver Twist van Joop van den Ende. Ze is een paar jaar lang lid geweest van een showmusical-dansgroep en in die tijd probeerde ze ook de modellenwereld op te pakken. Hier heeft ze kleine successen kunnen pakken. Naast dit alles wilde ze ook nog een zangcarrière starten door middel van covers maken online en in 2016 mee te doen met The Voice of Holland. Uiteindelijk is het vooral gewoon bij acteren gebleven, waar het wel goed gaat. Vooral met veel rollen die ze heeft gehad, waaronder de nog steeds lopende rol bij GTST. We zullen haar nog wel even op TV langs zien komen!

Meer zien van Bertrie Wierenga

Wil je nou meer zien van Bertrie Wierenga en op de hoogte blijven van haar leven, bijvoorbeeld nu ze zwanger is? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig updates en laat ze onduidelijke dingen duidelijk worden. Ook komen er leuke kiekjes voorbij van vakanties of feestjes. Zeker even een kijkje waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!