Absurd: Marieke Elsinga lijkt wel 10 jaar ouder op deze foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga ziet er opeens veel ouder uit op haar nieuwste foto. En dat is natuurlijk best een beetje gek om te zien. 

Hoe het komt weet niemand, maar op een van haar nieuwste foto’s ziet Marieke Elsinga er opeens stukken ouder uit. En dat is natuurlijk hartstikke gek. Zo oud is de knappe brunette nog helemaal niet. Natuurlijk staat ze wel op het punt om te bevallen, dus misschien dat dit juist wel heel erg meespeelt. Maar wat het ook is, Marieke oogt vele jaren ouder. De aantrekkelijke presentatrice is het zelf nog niet zo opgevallen. Misschien dat Marieke allang gewend is aan haar nieuwe look in de spiegel. Maar voor haar volgers op Instagram is het natuurlijk best wel eventjes schrikken. Die verwachten Marieke helemaal niet zo te zien.

Lees ook: Foto: Zwangere Marieke Elsinga opvallend intiem met andere RTL-sterren

Hoe komt Marieke Elsinga zo oud op deze foto?

Hoe komt het toch dat Marieke Elsinga er zo oud uit ziet op deze foto? Nou, dat heeft alles te maken met het licht. Het moment dat Marieke de foto neemt is het nog donker en dat maakt de foto nogal korrelig. Wel komen de eerste zonnestralen al over de gebouwen uit. Die zorgen voor een fel strookje licht op Marieke haar haartjes. Ook vallen er schaduwen op haar gezicht. De combinatie van die drie elementen en natuurlijk de wollen trui, die toch wat oubollig aanvoelt, zorgt ervoor dat Marieke er een stuk ouder uit ziet op de foto. Natuurlijk zijn er ook genoeg mensen die het grapje hier durven maken dat Marieke vanwege haar zwangerschap opeens stukken ouder is geworden. Ze is nog niet eens moeder, maar heeft nu al de grijze haren te pakken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Het juiste licht maakt een hoop uit voor de foto

Zo zie je maar weer dat een foto makkelijk te trucen is als je maar weet wat je doet. Met het juiste licht kan je iemand er knapper en jonger uit laten zien, maar het verkeerde licht zorgt dan weer voor het tegenovergestelde. Kijk maar naar de bovenstaande foto van Marieke, dat is een wereld van verschil met de eerste foto. Als Marieke in de juiste belichting staat, dan komt ze vele malen knapper over. En aangezien Marieke van zichzelf al een enorm knappe vrouw is, kan dat dus alleen nog maar beter worden met het juiste licht.

Marieke staat op springen

Het kan nu echt niet lang meer duren of Marieke krijgt haar kindje. De zwangerschap begint ten einde te lopen. Iedereen in Nederland kijkt met gezonde spanning uit naar het moment dat Marieke mag bevallen en haar kindje ter wereld komt. Vooral omdat het dan echt weer aftellen wordt naar het moment dat Marieke weer op televisie zal verschijnen. Haar volgers missen Marieke namelijk wel op de buis en kunnen niet wachten tot de knappe presentatrice eindelijk weer eens een keer te zien is in een van haar vele programma’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!