Het Danoontje Power-meisje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Soms komt er iets voorbij en dan kijk je toch nog even om. Het kan een mooie auto zijn, een vette motor of iemand met de patta’s die jij ook wilt hebben. Maar meestal is het toch gewoon een vrouwmens. Vandaag draaien we om Feline Pothuizen aan je voor te stellen.

Wie? Nou, ken je de reclames van Danoontje nog met het meisje dat de iconische woorden: “Danoontje Powerrrr….” roept? Zij is inmiddels opgegroeid tot een volwassen dame. De reclames waren uitermate succesvol, voornamelijk door de kreet, staat bij velen nog altijd in het geheugen gegrift. Maar hier is ie nog een keer als opfrisser:

Bij wijze van grap

17 jaar later is het oersterke meisje in de reclames dus een knappe dame geworden. Nu staat ze niet voor de camera’s, maar erachter. Ze is namelijk cameravrouw geworden. Aan het blad Linda vertelt ze hoe ze in de reclames terecht kwam. In de krant stond een oproep van Danone dat ze een bepaald type meisje zochten. Namelijk: klein, met bril. Moeder Pothuizen stuurde bij wijze van grap een foto van de kleine Feline op. Maar dat zorgde wel voor een auditie. Of ze nog veel herkend wordt, antwoordt ze: “De reclame heeft me heel lang ‘achtervolgd’, en doet dat nu soms nog steeds. Maar dat is niet erg. De reacties van mensen zijn altijd positief. Ik vind het nog steeds een heel leuke en schattige reclame. Het is wel vet dat je kunt zeggen dat jij dat meisje bent.” 17 jaar geleden zag ze er dus zo uit:

Danoontje power

En nu zo:

Feline nu

Krachtvoer

Danoontje power heeft haar dus goed gedaan. Na de reclames kreeg ze namelijk een koelkast vol van de kwark. Maar inmiddels heeft ze er wel genoeg van zei ze tegen Linda. Maar toch, Popeye had spinazie en Feline had Danoontje, want ze is er duidelijk goed van opgedroogd. De cameravrouw wilde toen ze jong was, wel weer voor de camera verschijnen, maar vond het achter de camera toch net iets leuker. Misschien heeft zo jong al die aandacht haar wat cameraschuw gemaakt. Kindsterren komen namelijk niet altijd even goed uit de bus. Maar hopelijk heeft ze niet te jong gepiekt, en verschijnt ze weer een keer op de buis. Weer voor Danone, maar dan 17 jaar later. Dan kunnen ze laten zien wat er van het meisje geworden is. Ze is bijvoorbeeld de sterkste vrouw op aarde. Of na een ongeluk met teveel Danoontje is ze een soort She-Hulk geworden. Ideeën genoeg in ieder geval.

Pothuizen

feline 3

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Gerelateerde berichten