7 Dingen die je nog niet wist over Bente Fokkens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Bente Fokkens is nog relatief onbekend in Nederland. Tijd dus om eens wat meer te weten te komen over deze knappe vrouw. 

Bente Fokkens is een prachtige zangeres. Met Bente haar gevoelige nummers heeft ze van veel mensen hun hart gestolen. Maar wie is Bente Fokkens nou eigenlijk? En heeft Bente een relatie? Hierbij 7 dingen die je nog niet wist over Bente Fokkens.

1. Bente Fokkens komt uit Het Gooi

Bente Fokkens is geboren en getogen in het stadje Muiden, wat gelegen is in Het Gooi. De zangeres is 21 jaar oud en geboren in september. Bente Fokkens groeide letterlijk op met muziek. Op vakanties schreef Bente nummers met poëtische teksten. Hierin is Bente dus verdergegaan. Ze vertelt dat ze haar allereerste liedje schreef op vakantie in Kroatië.

2. Bente Fokkens haar carrière begon bij The Voice Kids

Bente Fokkens is al vroeg begonnen in de schijnwerpers. Zo deed de 11 jarige Bente mee aan de talentenjacht The Voice Kids. Het bekende duo Nick en Simon waren de coaches van Bente. Bente maakte gelijk indruk door het nummer ‘Lost’ van Anouk te zingen. Na Bente haar deelname aan The Voice Kids brak de kinderster door. Naast zingen begon ook Bente haar acteer carrière grote stappen te maken. Mocht je Bente haar gezicht al bekend vooromen kan dat komen door haar rol in de film Kappen van Carry Slee.

3. Bente Fokkens heeft haar eigen documentaire

Nadat Benthe bekend was geworden bij het grotere publiek werd er gevraagd of er een documentaire over haar gemaakt mocht worden. Zo gezegd, zo gedaan en Benthe haar documentaire werd Bente’s Voice genoemd. In de documentaire kan je zien hoe Benthe worstelt met het bekend worden. De kleine Bente vraagt zich af of haar vriendinnen haar nog wel leuk vinden na haar deelname aan The Voice Kids.

4. Bente Fokkens en Maan de Steenwinkel

Bente Fokkens is heel goed bevriend met mede-zangeres Maan de Steenwinkel. Samen spenderen ze veel tijd en toen kwam het idee voor een nummer samen. Het nummer ‘Nee is Nee’ gaat over het feit dat vrouwen ook nee mogen zeggen en dat hier ook echt naar geluisterd word. Het is wederom een feministisch nummer waar Bente mee komt.
5. Heeft Bente Fokkens een Relatie?

Bente is altijd erg gesloten gebleven over haar privé leven. Op Instagram deelt ze geen foto’s met haar liefde. Of deze Liefde er wel is laat Bente niet weten. Bente heeft zover bekend dus geen vriend. Wel zien we regelmatig foto’s van Bente haar beste vriend Joel. De twee zijn heel vaak samen te vinden.

6. Bente is bezig met eigen tour

Momenteel is Bente erg druk bezig met haar zangcarrière. Bente heeft een contract bij het bekende platenlabel Top Notch. Om Bente haar muziek door Nederland te verspreiden is ze bezig met een tour. De tour is vernoemd naar haar gelijknamige album: Als je gaat. Ze gaat naar zes steden toe waarvan 1 zelfs in België is.

7. Bente is van schattig meisje naar stoere chick gegaan

Op Bente haar Instagram zien we veel foto’s waarin Bente als stoere meid poseert. Bente draagt veel zwart en baggy kleding. Toch blijk dat Bente niet altijd zo stoer was , Bente was in haar jeugd juist een heel verlegen meisje. Bente maakte zich snel druk over wat anderen van haar vonden. Gelukkig staat Bente nu heel stevig in haar schoenen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...