6 opvallende weetjes over GTST-actrice Caroline de Bruijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kans is groot dat je Caroline de Bruijn beter kent als Janine Elschot uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Achter deze knappe actrice zit nog veel meer dan alleen haar acteertalent. Zo heeft Caroline een enorm knappe dochter…

1. Caroline de Bruijn is eigenlijk een ballerina

Caroline de Bruijn is geboren in 1962 maar dat zie je absoluut niet aan haar prachtige uiterlijk. Caroline ziet er namelijk nog enorm goed uit voor een vrouw van 60 jaar. Caroline groeide deels op in Valkenswaard en deels in Eindhoven. De brunette heeft hier geen Brabants accent aan overgehouden. Nadat het vwo diploma voor Caroline in de pocket was verhuisde ze gelijk naar Amsterdam. In Amsterdam leefde Caroline haar droom als studente aan de Nationale Balletacademie. Naast ballet studeerde Caroline in de avonduren ook nog rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Beide opleidingen heeft Caroline met succes behaald. Naast twee studies volgde Caroline ook theater en musical lessen want daar lag haar aller grootste droom. Caroline was dus al vroeg erg ambitieus.

2. Caroline de Bruijn is getrouwd met bijzondere man

Caroline de Bruijn is al meer dan 20 jaar samen met Erik de Vogel. Het koppel is niet alleen in real life geliefden maar ook in de serie GTST. In GTST speelt Caroline dus Janine en Erik de Vogel speelt haar man Ludo Sanders. De twee hebben elkaar zelfs ontmoet op de set van GTST. Destijds was Erik nog getrouwd met zijn vorige vrouw. Toch was de aantrekkingskracht tussen hem en Caroline zo groot dat hij ging scheiden en met Caroline verder ging. Gelukkig was het dus een goede keuze want het stel is nog steeds enorm gelukkig.

3. Caroline de Bruijn heeft tweede relatie met GTST

Caroline de Bruijn speelt al zolang als de meeste mensen zich kunnen herinneren Janine in GTST.  Sinds 1992 is Caroline al te zien in de soap. Vier jaar later kwam de rol van Ludo Sanders en ontmoette Caroline dus haar echtgenoot. Janine is één van de weinige personages van GTST die al zo lang bestaat. Caroline geeft in meerdere interviews aan dat het er ook niet naar uit ziet dat ze weggaat bij GTST.

4. Dit is de knappe dochter van Caroline de Bruijn

Caroline de Bruijn en Erik Vogel kregen al vrij snel na het begin van hun relatie een dochter. De nu 21 jarige Solane Victoria de Vogel heeft de goede genen van haar moeder geërfd. De brunette is een super knappe verschijning. Solane studeert net zoals haar moeder vroeger Rechten. Op Instagram heeft Solana al bijna 17.000 volgers en deelt ze regelmatig mooie foto’s van zichzelf.

5. Zoveel verdiend Caroline de Bruijn als Janine bij GTST

Caroline zou natuurlijk niet al zolang voor het programma GTST werken als het niet een beetje zou verdienen. Daarom is het leuk om te weten hoeveel ze nou verdiend. Het schijnt dat mensen die net beginnen in soapseries een erg mager salaris verdienen dat rond de 2000 euro zit. Dit is dus vaak net boven het modale inkomen. Toch zegt het blad Weekend dat Caroline hier flink boven zit en tussen de 10.000 en 15.000 euro per maand verdient.

6. Caroline de Bruijn met kortpittig kapsel

Caroline de Bruijn is een hele knappe verschijning. Mede dankzij haar altijd perfecte kapsel. De lange bruinzwarte lokken zitten altijd precies juist in de krul. Toch is dit niet altijd de look geweest van Caroline, we vonden namelijk wat oude foto’s waar Caroline een veel korter kapsel had. De versie van Caroline met een kort pittig kapsel staat haar natuurlijk wel maar de lange lokken zijn toch een stuk aantrekkelijker bij de actrice.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!