4 redenen waarom weervrouw Amara Onwuka sowieso één van de Verraders is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vanaf vandaag kan je weer genieten van een van de meest intrigerende programma’s van de Nederlandse televisie. Deze keer met mogelijke verrader Amara Onwuka.

Het meest spannende programma van de Nederlandse televisie keert vanavond terug. De Verraders is een spel waarin verschillende bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Elke dag wordt in de avond iemand ‘vermoord’ door de verraders. De rest van de kandidaten moet de verraders zien te vinden om kans te maken op het prijzengeld. Een soort gigantisch potje weerwolven met BN’ers dus. Na vanavond is bekend wie in het programma de verraders spelen. Maar weervrouw Amara Onwuka is om deze redenen sowieso een goede verrader.

Lees ook: Weervrouw Amara Onwuka is net zo fris als het weer buiten

Amara is goed in voorspellen

Als weervrouw is Amara continu bezig met voorspellingen. Wat gaat er gebeuren de komende dag of dagen en hoe speel je daarop in. Welke informatie geef je mensen zodat zij voorbereid over straat kunnen. Die skills kan Amara ook prima inzetten in het spelletje, waar je continu bezig bent met het inschatten van de situatie en een plannetje maakt om daar goed mee om te kunnen gaan. Als weervrouw heeft ze dus duidelijk een voordeel in het spel. Daarbij klinkt weervrouw een hoop als weerwolf, de oorspronkelijke verraders in het gezelschapsspel waar het televisie programma op gebaseerd is.

Deze foto laat de charmes van Amara goed zien

Als verrader ben je alleen maar bezig met andere mensen voor de gek te houden. En om dat goed te doen moet je toch een flinke portie charisma hebben. Zonder gaan mensen je nooit genoeg vertrouwen om als verrader onder hun huid te kunnen kruipen en ze om de tuin te kunnen leiden. Zoals je kan zien op de foto heeft Amara genoeg charisma voor tien. Ze kan daarmee dus een goede verrader spelen.

Ze kan verschillende rollen aannemen

Amara kan goed verschillende stijlen aanmeten. Zou verschillende rollen ook goed lukken? Bijvoorbeeld de switch van vertrouwenspersoon naar keiharde verrader? Aan de foto te zien heeft Amara in ieder geval meer kanten dan je in eerste instantie zou verwachten van de knappe weervrouw. Het zou dus zomaar kunnen dat ze straks iedereen tegen elkaar op zet en met meerdere mensen spelletjes speelt.

De ontwapende glimlach van Amara op foto

Wat is de belangrijkste eigenschap van een verrader? Dat hij of zij het vertrouwen weet te winnen van de andere kandidaten. En om dat te kunnen doen, moet je een geheim wapen in huis hebben. Het geheime wapen van Amara is haar ontwapenende glimlach. Als ze die tevoorschijn haalt staat gelijk iedereen aan haar kant. als ze die combineert met de andere eigenschappen hier boven, dan is Amara de perfecte verrader.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!