3FM-dj Sophie Hijlkema laat zich in glazen huis door wildvreemde man versieren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sophie Hijlkema gaat op Tinder voor het goede doel. Bij 3FM Serious Request laat ze mannen haar hart veroveren.

Sophie gaat op Tinder voor goede doel

In een opmerkelijke wending tijdens haar verblijf in het Glazen Huis, besloot de bekende 3FM-dj Sophie om haar persoonlijke leven een verrassende draai te geven. Midden in de actie voor het goede doel zette ze een datingprofiel op, waarmee ze haar luisteraars uitnodigde om samen een drankje te doen in Nijmegen. Deze spontane zet onderstreept niet alleen haar openheid, maar geeft ook een uniek kijkje in haar privéleven. Terwijl Sophie zich inzet voor het Glazen Huis, deelt ze nu ook haar zoektocht naar liefde met het publiek. De vraag die blijft hangen is of deze onconventionele stap haar niet alleen een bijzondere week in het Glazen Huis bezorgt, maar ook wellicht een blijvende relatie. De actie is opgezet om meer geld in te zamelen voor het goede doel. Kijk de video van Sophie haar avonturen hier!

Wat valt er te winnen met de actie van Sophie Hijlkema?

Met kerst in het vooruitzicht wilde 3FM-dj Sophie niet alleen zijn, en daarom schoot collega Ivo te hulp. Hij organiseerde een speciale 3FM Tinder Deluxe-editie, waarin zowel mannen als vrouwen streden om het hart van de ‘Tinderqueen’ en Glazen Huis-dj. De inzet? Een plekje aan tafel bij Sophie’s familie op eerste kerstdag. Deze ludieke actie bracht een spannende competitie teweeg, waarbij deelnemers hun beste beentje voorzetten om indruk te maken op Sophie. Het resultaat van deze Tinderwedstrijd blijft nog in nevelen gehuld, maar één ding is zeker: de winnaar zal niet alleen Sophie’s kerst opfleuren, maar mogelijk ook de start van een nieuw hoofdstuk in haar leven markeren. De combinatie van liefdadigheidswerk in het Glazen Huis en de zoektocht naar liefde op Tinder creëert een opmerkelijk verhaal rondom Sophie, waarbij de grenzen tussen haar publieke persona en privéleven vervagen.

Wie is Sophie Hijlkema eigenlijk?

Voor veel mensen is Sophie nog een relatief onbekend gezicht. Tijd om haar dus te introduceren bij een groter publiek. Sophie Hijlkema is een opmerkelijke persoonlijkheid binnen de radio-industrie. Ondanks dat ze vaak buiten het felle licht van de schijnwerpers lijkt te opereren, is haar stem een ware bron van entertainment. In samenwerking met Mart Meijer verzorgt ze een radioprogramma, maar haar veelzijdigheid gaat verder dan dat. Naast haar radio carrière heeft Sophie zich bewezen als getalenteerde zangeres, tekstschrijfster en stemactrice. Haar uitzonderlijke talent heeft niet alleen geleid tot een succesvolle loopbaan in de radio, maar heeft haar ook bekroond met een prestigieuze Marconi-prijs.

Gaat Sophie de liefde vinden?

Te midden van de chaos en dynamiek van het Glazen Huis en het recente avontuur op Tinder Deluxe, is er een collectieve hoop dat Sophie Hijlkema niet alleen onvergetelijke momenten voor het goede doel beleeft, maar ook de mogelijkheid krijgt om de liefde te vinden. Haar spontane beslissing om een datingprofiel op te zetten en deel te nemen aan de Tinder Deluxe-editie met de hulp van collega Ivo heeft een golf van enthousiasme en nieuwsgierigheid teweeggebracht bij haar luisteraars. Als ze haar persoonlijke leven zo openlijk deelt, groeit de wens dat deze bijzondere week niet alleen herinneringen van het Glazen Huis oplevert, maar ook het begin kan zijn van een mooie en betekenisvolle relatie. Moge het kerstfeest voor Sophie niet alleen een viering zijn van liefdadigheid, maar ook het startpunt van een nieuw liefdevol hoofdstuk in haar leven.

Meer van Sophie zie je op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Sophie? Dat kan! Ga gewoon even naar haar Instagram, want daar heeft ze nog veel bijzondere foto’s staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!